Naar de navigatie Naar de inhoud

Disclaimer

ZorgkaartNederland is een initiatief van Patiëntenfederatie Nederland. Deze disclaimer is van toepassing op ZorgkaartNederland. Als u deze website bezoekt, gaat u akkoord met de voorwaarden in deze disclaimer. Daarom vragen we u om de disclaimer goed door te lezen.

Informatie

Wij doen er alles aan om op ZorgkaartNederland en eventuele dochtersites juiste, volledige en actuele informatie te geven. Toch kunnen we niet garanderen dat alle informatie juist, volledig of actueel is. Dit komt doordat een groot deel van de informatie (vermeldingen van zorgverleners, zorginstellingen e.a.) is samengesteld op basis van andere (externe), openbare informatiebronnen.
Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor schade ten gevolge van onjuistheid, onvolledigheid of onrechtmatigheid van de informatie die via ZorgkaartNederland of haar dochtersites wordt aangeboden. Controleer daarom de informatie die voor u van belang is.

Waarderingen

De waarderingen worden geschreven door patiënten of hun naasten. Wij toetsen (een deel van) de waarderingen vóór plaatsing aan onze gedragscode. De inzender van een waardering is verantwoordelijk voor de inhoud van de waardering. Patiëntenfederatie Nederland is dus niet verantwoordelijk voor waarderingen en kan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ten gevolge van waarderingen. Wanneer u kiest voor een zorgaanbieder op basis van informatie op ZorgkaartNederland, biedt dit geen garantie voor de beste zorg. Hoe iemand de zorg ervaart, hangt van veel verschillende factoren af.

Producten

Op ZorgkaartNederland bieden wij naast informatie ook (gratis) producten aan (zoals widgets, buttons, consultkaarten en keuzehulpen). Het gebruik van deze producten is op eigen risico. Patiëntenfederatie Nederland aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat als gevolg van (het gebruik van) deze producten.

Hyperlinks naar andere websites

Op ZorgkaartNederland staan soms hyperlinks naar andere sites, waar u producten, downloads of andere informatie vindt. Dit is bedoeld als informatie en niet als advies. Wij streven ernaar dat alle hyperlinks goed werken, maar kunnen dat niet garanderen. Komt u een hyperlink tegen die niet werkt, dan vinden we het fijn als u dit meldt bij de redactie: redactie@zorgkaartnederland.nl.

Patiëntenfederatie Nederland aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van producten op websites waarnaar op ZorgkaartNederland wordt verwezen (bijvoorbeeld met hyperlinks).

Wij doen er alles aan om onze website goed te laten werken

Wij willen dat u onze website 24 uur per dag en zeven dagen per week kunt gebruiken. Wij streven ernaar dat u de gewenste informatie snel kunt vinden en dat u gemakkelijk een waardering kunt geven. Helaas kan er soms een storing optreden, waardoor ZorgkaartNederland tijdelijk niet (goed) werkt. In die gevallen zijn wij niet aansprakelijk voor de schade die u hiervan ondervindt.

Rechten op inhoud

Wij vinden het fijn als anderen de informatie van ZorgkaartNederland willen benutten. Het staat u vrij om de inhoud voor persoonlijk, eigen gebruik te raadplegen. Wilt u informatie (zoals adressen, teksten, afbeeldingen en grafisch materiaal) van ZorgkaartNederland delen, verveelvoudigen of openbaar maken, dan mag dat alleen met onze expliciete toestemming. Alle rechten op (de inhoud van) ZorgkaartNederland berusten bij Patiëntenfederatie Nederland of bij derden van wie wij materiaal beschikbaar mogen stellen.

Deze disclaimer is voor het laatst gewijzigd op 28 maart 2019.