Naar de navigatie Naar de inhoud

Pakket voor praktijken

Veel zorgverleners en praktijken gebruiken ZorgkaartNederland al actief om hun zorg te verbeteren. Want elke ervaring biedt ook informatie over wat goed gaat en wat beter kan. Door actief te zijn op ZorgkaartNederland maken zij duidelijk dat de ervaring van patiënten er toe doet. En dat ze waarde hechten aan het uitvragen van deze ervaringen in een open en transparante omgeving.

Daarom biedt ZorgkaartNederland een aantal beheerpakketten aan voor praktijken met een vermelding op ZorgkaartNederland:

- Met een gratis INSTAP pakket kunt rechtstreeks contact opnemen met de indiener van een waardering en direct onder een waardering uw reactie plaatsen. Een gratis INSTAP pakket aanvragen doet u hier.
- Met het betaalde BASIS pakket kunt u zich beter profileren met logo’s, afbeeldingen, video’s en links. Ook kunt u meer inzicht krijgen in de waarderingen, door middel van verschillende rapportagemogelijkheden. Heeft uw praktijk één locatie? Dan biedt het betaalde BASIS pakket u alle mogelijkheden. Voor praktijken met 2 tot 8 locaties is er het betaalde PRO pakket. Een betaald BASIS of PRO pakket aanvragen kan hier
- Heeft uw praktijk meer dan 8 locaties, dan stemmen onze adviseurs graag met u een maatwerkpakket af.

Een beheerpakket bevat de volgende functionaliteiten:
(prijzen per 1 april a.s.)

pakketten voor praktijken

Meer informatie en aanvragen

Onze adviseurs vertellen u graag over alle mogelijkheden van de beheerpakketten van ZorgkaartNederland. Een gesprek met onze adviseurs verplicht u tot niets. Maak daarom vandaag nog een afspraak.

Eerst even kijken hoe andere instellingen het hebben aangepakt? 
Hier vindt u een overzicht van onze pakkethouders.

Direct een betaald beheerpakket aanvragen kan natuurlijk ook. Het aanvraagformulier vindt u hier. 

 infographic november

 

Website banner "Zorgkaartjes actie"
  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht