Pakket voor praktijken


Uw praktijk wordt al vermeld op ZorgkaartNederland. Als grootste ervaringssite in de zorg willen we u ondersteunen met het verzamelen van patiëntenervaringen. Bestel uw gratis instappakket en krijg toegang tot middelen die u werk uit handen nemen.

 

 

Op ZorgkaartNederland staan meer dan 120.000 zorgorganisaties en zorgverleners. Maandelijks bezoeken ongeveer een miljoen mensen de site om een behandelaar te zoeken of te waarderen. U kunt dit op een positieve manier gebruiken in uw praktijk.

 

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en gelden voor 2018. Jaarlijks worden deze prijzen geindexeerd.

** Een promotiepakket kost los €7,95 (100 flyers) of €19,95 (300 flyers). Deze pakketten zijn hier te bestellen.

Het instappakket is gratis en verplicht u tot niets. U ontvangt een dashboard met kerncijfers, een e-mailalert als over u geschreven wordt, en u brengt kostenloos uw diensten onder de aandacht. Bovendien kunt u reageren op ervaringen van patiënten zonder tussenkomst van de ZorgkaartNederland redactie.

 

Nu gratis meedoen

 

Of start gelijk met het uitgebreide pakket

Direct een basispakket (1 locatie) aanvragen>>

Direct een Propakket (tot 8 locaties) aanvragen>>

Of maakt u liever eerste een afspraak met een van onze adviseurs?

Nieuwsbrief voor zorgprofessionals

Speciaal voor zorgprofessionals maakt ZorgkaartNederland maandelijks een nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief bieden wij u nieuws en ontwikkelingen over ZorgkaartNederland en tips over het verzamelen van waarderingen. Aanmelden nieuwsbrief.

Tien tips voor het verzamelen van waarderingen

Op basis van ervaringen van zorgorganisaties geven wij u graag tips voor het verzamelen van waarderingen.

Pilot Zorgverlenerspakket

Het hebben van een pakket bij ZorgkaartNederland biedt nu als extra voordeel dat u kunt deelnemen aan de pilot van het Zorgverlenerspakket. Tot nu toe konden alleen praktijken en instellingen laten zien wie ze zijn via het profiel. Dat gaat veranderen. Ook zorgverleners krijgen een profiel, dat ze zelf kunnen beheren. Dat betekent dat u uw eigen foto kunt plaatsen bij uw naam. En dat u de bezoeker meer over uzelf kunt vertellen.

 Direct een Basis- of Propakket   Download folder   Promotiepakket   Advies

 

Partners van ZorgkaartNederland