Pakket voor praktijken

Uw praktijk wordt al vermeld op ZorgkaartNederland. Als grootste ervaringssite in de zorg willen we u ondersteunen met het verzamelen van patiëntenervaringen. Doe actief mee met ZorgkaartNederland en ga aan de slag met een praktijkpakket.

Doe direct mee

 

Op ZorgkaartNederland staan meer dan 120.000 zorgorganisaties en zorgverleners. Maandelijks bezoeken ongeveer een miljoen mensen de site om een behandelaar te zoeken of te waarderen. U kunt dit op een positieve manier gebruiken in uw praktijk.

Prijs praktijkpakketten 2019De genoemde prijzen zijn exclusief btw en gelden tot en met 31 maart 2020. Jaarlijks worden deze prijzen geïndexeerd.** Een promotiepakket kost los €7,95 (100 flyers) of €19,95 (300 flyers). Deze pakketten zijn hier te bestellen.

Start nu gelijk met het Praktijkpakket

Nieuwsbrief voor zorgprofessionals

Speciaal voor zorgprofessionals maakt ZorgkaartNederland maandelijks een nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief bieden wij u nieuws en ontwikkelingen over ZorgkaartNederland en tips over het verzamelen van waarderingen. Aanmelden nieuwsbrief.

Tien tips voor het verzamelen van waarderingen

Op basis van ervaringen van zorgorganisaties tips voor het verzamelen van waarderingen.

Pilot Zorgverlenerspakket

Het hebben van een pakket bij ZorgkaartNederland biedt nu als extra voordeel dat u kunt deelnemen aan de pilot van het Zorgverlenerspakket. Tot nu toe konden alleen praktijken en instellingen laten zien wie ze zijn via het profiel. Dat gaat veranderen. Ook zorgverleners krijgen een profiel, dat ze zelf kunnen beheren. Dat betekent dat u uw eigen foto kunt plaatsen bij uw naam. En dat u de bezoeker meer over uzelf kunt vertellen.

 Direct een Basis- of Propakket   Promotiepakket   Advies

 

Partners van ZorgkaartNederland