Pakket voor praktijken

 

Op ZorgkaartNederland staan meer dan 127.000 zorgorganisaties en zorgverleners vermeld. Maandelijks wordt ZorgkaartNederland meer dan 1.4 miljoen keer bezocht om een behandelaar te zoeken of een ervaring te delen. U kunt dit op een positieve manier gebruiken voor uw praktijk. Door actief ervaringen uit te vragen bij uw patiënten en cliënten krijgt u een goed beeld van wat goed gaat en wat beter kan in uw zorgverlening. Met het uitgebreide profiel kunt u goed laten zien wat uw specialisme is.

Middels een gratis beheerpakket van ZorgkaartNederland kunt rechtstreeks contact opnemen met de indiener van een waardering en direct onder een waardering uw reactie plaatsen. Met een betaald beheerpakket van ZorgkaartNederland kunt u zich beter profileren met logo’s, afbeeldingen, video’s en links. Ook kunt u meer inzicht krijgen in de waarderingen, door middel van verschillende rapportagemogelijkheden.

Heeft uw praktijk één locatie? Kies dan voor het basispakket. Praktijken met twee tot tien locaties kunnen kiezen voor een propakket. Heeft u meer locaties, dan stemmen onze adviseurs graag met u een maatwerkpakket af.

Een beheerpakket bevat de volgende functionaliteiten:

Prijs praktijkpakketten 2019De genoemde prijzen zijn exclusief btw en gelden tot en met 31 maart 2020. Jaarlijks worden deze prijzen geïndexeerd.** Een promotiepakket kost los €7,95 (100 flyers) of €19,95 (300 flyers). Deze pakketten zijn hier te bestellen.

Start met het praktijkpakket

Direct een gratis instappakket aanvragen >>
Direct een basispakket (1 locatie) aanvragen >>
Direct een propakket (tot 8 locaties) aanvragen >>

Tien tips voor het verzamelen van waarderingen

Op basis van ervaringen van zorgorganisaties geven wij u graag tips voor het verzamelen van waarderingen.

Pilot Zorgverlenerspakket

Als pakkethouder bij ZorgkaartNederland kunt u nu ook deelnemen aan de pilot van het Zorgverlenerspakket. Tot nu toe konden alleen praktijken en instellingen laten zien wie ze zijn via het profiel. Dat gaat veranderen. Ook zorgverleners krijgen een profiel, dat ze zelf kunnen beheren. Dat betekent dat u uw eigen foto kunt plaatsen bij uw naam. En dat u de bezoeker meer over uzelf kunt vertellen.

Direct een Basis- of Propakket      Download folder      Promotiepakket      Advies

Partners van ZorgkaartNederland