Pakket voor zorginstellingen

 

Op ZorgkaartNederland staan meer dan 127.000 zorgorganisaties en zorgverleners. Maandelijks wordt ZorgkaartNederland meer dan 1.4 miljoen keer bezocht om een behandelaar te zoeken of een ervaring te delen. U kunt dit op een positieve manier gebruiken voor uw instelling. Door actief ervaringen uit te vragen bij uw patiënten en cliënten krijgt u een goed beeld van wat goed gaat en wat beter kan in uw zorgverlening. Met het uitgebreide profiel kunt u goed laten zien wat uw specialisme is.

Middels een gratis beheerpakket van ZorgkaartNederland kunt u rechtstreeks contact opnemen met de indiener van een waardering en uw reactie direct onder een waardering plaatsen. Met een betaald beheerpakket van ZorgkaartNederland kan uw instelling zich beter profileren met logo’s, afbeeldingen, video’s en links. Ook biedt zo’n beheerpakket meer rapportagemogelijkheden, waarmee u beter inzicht krijgt in de waarderingen. Heeft uw organisatie één locatie? Dan kiest u voor het basispakket. U kiest een propakket als de organisatie tot tien locaties heeft. Heeft u meer locaties, dan stemmen onze adviseurs graag met u een maatwerkpakket af.

Een beheerpakket bevat de volgende functionaliteiten:

  Instappakket Basispakket Propakket Maatwerk
Profielpagina    1 locatie Tot 10 locaties Meer dan 10 locaties  
Faciliteiten ✓ 
Dashboard met kerncijfer ✓   ✓ ✓ 
E-mailalert  ✓  ✓ Per locatie  Meerdere merken / labels  
Rapportages    ✓  ✓
Extra analyses    ✓  ✓
Promotiepakket**    5 posters en 500 flyers 10 posters en 1000 flyers 
Reageren  Meerdere sectoren bv. ziekenhuizen en V&VT  
In contact komen
*Extra informatie tonen 
Prijs  Kosteloos € 2.000,-  € 4.000,-   v.a. € 4.000,-  

*Zoals openingstijden, e-consulten die je aanbiedt, etc.

De genoemde prijzen zijn exclusief btw en gelden tot en met 31 maart 2020. Jaarlijks worden deze prijzen geïndexeerd.** Een promotiepakket kost los €7,95 (100 flyers) of €19,95 (300 flyers). Deze pakketten zijn hier te bestellen.

Onze adviseurs vertellen u graag over alle mogelijkheden. Een afspraak verplicht u tot niets. Maak daarom vandaag nog een afspraak met een van onze adviseurs.

Of doe nu direct mee!

Meer informatie?

Download brochure    Advies   Promotiepakket

Of maakt u liever eerste een afspraak met een van onze adviseurs?

Tien tips voor het verzamelen van waarderingen

Op basis van ervaringen van zorgorganisaties geven wij u graag tips voor het verzamelen van waarderingen.

Pilot Zorgverlenerspakket

Als pakkethouder bij ZorgkaartNederland kunt u nu ook deelnemen aan de pilot van het Zorgverlenerspakket. Tot nu toe konden alleen praktijken en instellingen laten zien wie ze zijn via het profiel. Dat gaat veranderen. Ook zorgverleners krijgen een profiel, dat ze zelf kunnen beheren. Dat betekent dat u uw eigen foto kunt plaatsen bij uw naam. En dat u de bezoeker meer over uzelf kunt vertellen.

Wie gingen u voor

Veel zorginstellingen en zorgverleners gebruiken ZorgkaartNederland al actief om hun zorg te verbeteren. Want elke ervaring biedt ook informatie over wat goed gaat en wat beter kan. Door actief te zijn op ZorgkaartNederland maken zij duidelijk dat de ervaring van patiënten er toe doet. En dat ze waarde hechten aan het uitvragen van deze ervaringen in een open en transparante omgeving. Bekijk welke instellingen dit zijn.

Partners van ZorgkaartNederland