Pakket voor zorginstellingen


Uw instelling wordt al vermeld op ZorgkaartNederland. Als grootste ervaringssite in de zorg willen we u ondersteunen met het verzamelen van patiëntenervaringen. Vraag vrijblijvend een gesprek aan met onze adviseurs en krijg toegang tot middelen die u helpen de kwaliteit van uw dienstverlening te verbeteren.

 

 

Op ZorgkaartNederland staan meer dan 120.000 zorgorganisaties en zorgverleners. Maandelijks bezoeken ongeveer een miljoen mensen de site om een behandelaar te zoeken of hun ervaring te delen. U kunt dit op een positieve manier gebruiken voor uw instelling.

 

* Deze prijzen gelden tot 1 april 2018 en zijn exclusief btw. Academische ziekenhuizen betalen € 3.900,- voor een Basispakket

** Een promotiepakket kost los €7,95 (100 flyers) of €19,95 (300 flyers). Deze pakketten zijn hier te bestellen.

 

Onze adviseurs vertellen u graag over alle mogelijkheden. Een afspraak verplicht u tot niets. Maak daarom vandaag nog een afspraak met een van onze adviseurs.

 

Of doe nu direct mee!

Meer informatie?

Download folder    Advies   Promotiepakket

Of maakt u liever eerste een afspraak met een van onze adviseurs?

Pilot Zorgverlenerspakket

Het hebben van een pakket bij ZorgkaartNederland biedt nu als extra voordeel dat u kunt deelnemen aan de pilot van het Zorgverlenerspakket. Tot nu toe konden alleen praktijken en instellingen laten zien wie ze zijn via het profiel. Dat gaat veranderen. Ook zorgverleners krijgen een profiel, dat ze zelf kunnen beheren. Dat betekent dat uw eigen foto kunt plaatsen bij uw naam. En dat u de bezoeker meer over uzelf kunt vertellen.

Zorginstelling aan het woord

 

Sanne Portman, Alexander Monro Borstkankerziekenhuis: ‘Doordat we gebruikmaken van een pakket van ZorgkaartNederland blijven we op de hoogte van alle reacties en kunnen we er direct wat mee doen. Een reactie geven en onze kwaliteit verbeteren.’

 

 

Hoe scoort uw organisatie op ZorgkaartNederland?

Wie gingen u voor

Ruim 800 zorginstellingen en zorgverleners gebruiken Zorgkaartnederland al actief om hun zorg te verbeteren. Want elke ervaring biedt ook informatie over wat goed gaat en wat beter kan. Door actief te zijn op ZorgkaartNederland maken zij duidelijk dat de ervaring van patiënten er toe doen. En dat ze waarde hechten aan het uitvragen van deze ervaringen in een open en transparante omgeving. Bekijk welke instellingen dit zijn.

Infographic ZorgkaartNederland

Partners van ZorgkaartNederland