Pakket voor zorginstellingen

ZorgkaartNederland biedt u inzicht in de prestaties van uw organisatie. Met ons pakket krijgt u diverse handige tools om uw prestaties te monitoren en efficiënt met ZorgkaartNederland aan de slag te gaan, vanuit een eigen beheeromgeving. Een overzicht van de mogelijkheden:

• Profielpagina. Met het ZorgkaartNederland-pakket maakt en beheert u een eigen profielpagina. Hier kunt u extra informatie over uw zorginstelling plaatsen, bijvoorbeeld over uw specialismen. Ook kunt u foto’s of video’s plaatsen. Of handige links opnemen, Twitter feed tonen, etc.

• Faciliteiten. Met een pakket kunt u ook extra zorg- en dienstverlening vermelden. Zoals uw openingstijden en welke digitale diensten uw organisatie aanbiedt. Ook kunt u een directe link plaatsen naar uw eigen afspraakmodule en brochures.

• Dashboard met kerncijfers. Uw beheeromgeving bevat een dashboard dat inzicht geeft in belangrijke kerncijfers, zoals het aantal waarderingen en gemiddelde cijfers. Via filters kunt u gericht waarderingen selecteren, bijvoorbeeld per specialisme of locatie. Hiermee krijgt u inzicht in de waarderingenstroom. U kunt ook direct vanuit deze omgeving een reactie plaatsen onder een waardering.

• E-mailalert. Met ons pakket kunt u - zonder tussenkomst van de redactie - reageren op een waardering over uw organisatie. En u kunt een e-mailalert instellen, zodat u ook direct of dagelijks op de hoogte bent van nieuwe waarderingen.

• Kwartaalrapportages. Een overzichtelijke infographic geeft u in één oogopslag inzicht in (de ontwikkeling van) de prestaties van uw organisatie per kwartaal, bijvoorbeeld ten opzichte van voorgaande kwartalen of ten opzichte van gemiddelde prestaties in uw sector.

• Extra analyses. U kunt de waarderingen geanonimiseerd downloaden en nadere analyses uitvoeren. U kunt bijvoorbeeld kijken hoe het komt dat op de ene locatie de informatievoorziening beter wordt gewaardeerd dan op de andere locatie.

• Promotiepakket. Onze pakketten zijn inclusief een promotiepakket met posters, flyers en met buttons en widgets en andere marketingtools voor uw website. Hiermee roept u uw patiënten of cliënten actief op om ook hun waardering te geven en krijgt u nog meer feedback op uw zorgverlening. Bovendien laat u zo zien dat u actief werkt aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Sanne Portman, Alexander Monro Borstkankerziekenhuis: ‘Doordat we gebruikmaken van een pakket van ZorgkaartNederland blijven we op de hoogte van alle reacties en kunnen we er direct wat mee doen. Een reactie geven en onze kwaliteit verbeteren.’

Download de folder met uitgebreide informatie

Prijzen

* Deze prijzen gelden voor 2016 en zijn exclusief btw. Academische ziekenhuizen betalen € 3.900,- voor een Basispakket

 

Eén van onze adviseurs komt graag bij u langs om de meerwaarde van het pakket toe te lichten.
Vraag meer informatie aan!