Pakket voor zorginstellingen

Uw instelling wordt al vermeld op ZorgkaartNederland. Als grootste ervaringssite in de zorg willen we u ondersteunen met het verzamelen van patiëntenervaringen. Vraag vrijblijvend een gesprek aan met onze adviseurs en krijg toegang tot middelen die u helpen de kwaliteit van uw dienstverlening te verbeteren. 

Doe direct mee

 

Op ZorgkaartNederland staan meer dan 128.000 zorgorganisaties en zorgverleners. Maandelijks bezoeken ongeveer een miljoen mensen onze site om een behandelaar te zoeken of hun ervaring te delen. U kunt dit op een positieve manier gebruiken voor uw instelling.

Prijs instellingen 2019De genoemde prijzen zijn exclusief btw en gelden tot en met 31 maart 2020. Jaarlijks worden deze prijzen geïndexeerd.** Een promotiepakket kost los €7,95 (100 flyers) of €19,95 (300 flyers). Deze pakketten zijn hier te bestellen.

Meer informatie?

Onze adviseurs vertellen u graag over alle mogelijkheden. Een afspraak verplicht u tot niets. Maak daarom vandaag nog een afspraak met een van onze adviseurs.

Of doe nu direct mee!

Nieuwsbrief voor zorgprofessionals

Speciaal voor zorgprofessionals maakt ZorgkaartNederland maandelijks een nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief bieden wij u nieuws en ontwikkelingen over ZorgkaartNederland en tips over het verzamelen van waarderingen. Aanmelden nieuwsbrief.

Tien tips voor het verzamelen van waarderingen

Op basis van ervaringen van zorgorganisaties tips voor het verzamelen van waarderingen.

Pilot Zorgverlenerspakket

Het hebben van een pakket bij ZorgkaartNederland biedt nu als extra voordeel dat u kunt deelnemen aan de pilot van het Zorgverlenerspakket. Tot nu toe konden alleen praktijken en instellingen laten zien wie ze zijn via het profiel. Dat gaat veranderen. Ook zorgverleners krijgen een profiel, dat ze zelf kunnen beheren. Dat betekent dat u uw eigen foto kunt plaatsen bij uw naam. En dat u de bezoeker meer over uzelf kunt vertellen.

Wie gingen u voor

Ruim 800 zorginstellingen en zorgverleners gebruiken Zorgkaartnederland al actief om hun zorg te verbeteren. Want elke ervaring biedt ook informatie over wat goed gaat en wat beter kan. Door actief te zijn op ZorgkaartNederland maken zij duidelijk dat de ervaring van patiënten er toe doen. En dat ze waarde hechten aan het uitvragen van deze ervaringen in een open en transparante omgeving. Bekijk welke instellingen dit zijn.

 

Partners van ZorgkaartNederland