Naar de navigatie Naar de inhoud

Wie wint de patiëntvriendelijkheidsprijs 2016


We vieren graag wat goed gaat in de zorg. Op dinsdag 13 december reiken we daarom de patiëntvriendelijkheidsprijzen van 2016 uit tijdens het ZorgkaartNederland Gala. De prijzen reiken we dit jaar voor de vijfde keer uit en het gaat om de volgende categorieën:


Meest patiëntvriendelijke ziekenhuis van 2016

Is uw ziekenhuis dit jaar het meest patiëntvriendelijk van Nederland? Vorig jaar ging het Deventer Ziekenhuis er met de titel vandoor. U kunt meebeslissen wie de prijs dit jaar verdient.

Meest patiëntvriendelijke kliniek van 2016

In de categorie Klinieken wordt weer de Meest patiëntvriendelijk kliniek verkozen. Volgt uw kliniek de Sint Maartenskliniek in Nijmegen op als Meest patiëntvriendelijke kliniek?

Meest cliëntvriendelijke verpleeg-/verzorgingshuis van 2016

Deze prijs ging vorig jaar naar Opella in Ede. Ook dit jaar wordt de prijs in deze categorie weer uitgereikt.

Meest patiëntvriendelijke zorgverlener van 2016

De individuele zorgverlener zetten we dit jaar wederom in het zonnetje met de prijs voor Meest patiëntvriendelijke zorgverlener. Alle zorgverleners dingen mee naar de prijs: van huisarts tot psycholoog.

U beslist wie dé publieksprijzen van de zorg winnen! De waarderingen op ZorgkaartNederland vormen de basis voor de uitslag.

Wat moet u doen?

Plaats voor 16 oktober a.s. een waardering en beslis zo mee wie er wint. Een waardering plaatsen doet u zo:

  • Gebruik de zoekfunctie op onze homepage om uw ziekenhuis, kliniek, verpleeg-/verzorgingshuis en/of zorgverlener te vinden.
  • Druk op de oranje waarderingsknop en plaats zo uw waardering.

Het gemiddelde cijfer dat u geeft, nemen wij mee in de berekening om de winnaars te bepalen.

Zoek & waardeer