Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor een botdichtheidsmeting dexa meting (radiologie)

Hieronder vindt u de wachttijden voor een botdichtheidsmeting dexa meting (radiologie). Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Amsterdam
0
Nieuwegein
0
Capelle aan den IJssel
7
Meppel
9
Arnhem
11
Amsterdam
14
Tilburg
17
Tilburg
22
Vlissingen
23
Almelo
23
Groningen
35
Schiedam
44
Den Haag
49
's-Hertogenbosch
56
Apeldoorn
60
Zutphen
60
Amstelveen
65
Beverwijk
68
Woerden
81
Zwolle
93
Rotterdam
*

Laatst bijgewerkt: 26 september 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit