Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor polikliniek chirurgie (heelkunde) - proctologie

Hieronder vindt u de wachttijden tot een geplande afspraak bij de polikliniek chirurgie (heelkunde) - proctologie. Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Amsterdam
1
Amsterdam
2
Wijchen
4
Oldenzaal
5
Ravenstein
6
Bussum
7
Amsterdam
7
Arnhem
12
Zevenaar
12
Nieuwegein
13
Den Haag
14
Hattem
14
Breda
15
Apeldoorn
18
Zutphen
18
Tilburg
20
Amstelveen
20
Capelle aan den IJssel
21
Tilburg
24
Den Haag
26
Zwolle
34
Amsterdam
44
's-Hertogenbosch
49
Hengelo
56
Utrecht
90
Woerden
90
Rotterdam
*

Laatst bijgewerkt: 26 september 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit