Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor polikliniek gynaecologie - infertiliteit

Hieronder vindt u de wachttijden tot een geplande afspraak bij de polikliniek gynaecologie - infertiliteit. Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Amsterdam
7
Capelle aan den IJssel
8
Nieuwegein
14
Utrecht
14
Amsterdam
20
Woerden
21
Amstelveen
21
Beverwijk
25
Tilburg
35
Apeldoorn
35
Amsterdam
41
Zutphen
42
Rotterdam
49
Arnhem
49
's-Hertogenbosch
65
Den Haag
70
Groningen
75
Den Haag
90
Leidschendam
100
Zevenaar
100
Meppel
150
Zwolle
150

Laatst bijgewerkt: 26 september 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit