Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor polikliniek interne geneeskunde - endocrinologie

Hieronder vindt u de wachttijden tot een geplande afspraak bij de polikliniek interne geneeskunde - endocrinologie. Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Bosch en Duin
7
Amsterdam
8
Kampen
18
Meppel
18
Zwolle
18
Amstelveen
21
Apeldoorn
29
Almelo
29
Beverwijk
32
Groningen
40
Rotterdam
41
Nieuwegein
44
Zutphen
45
Hengelo
46
Tilburg
56
Arnhem
60
Zevenaar
60
Amsterdam
78
Nieuwerkerk aan den IJssel
80
Utrecht
91
Nieuwegein
106

Laatst bijgewerkt: 26 september 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit