Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor polikliniek interne geneeskunde - oncologie

Hieronder vindt u de wachttijden tot een geplande afspraak bij de polikliniek interne geneeskunde - oncologie. Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Den Haag
1
Den Haag
6
Rotterdam
7
Tilburg
7
Groningen
7
Amsterdam
8
Leidschendam
10
Amstelveen
10
Utrecht
11
's-Hertogenbosch
13
Arnhem
13
Wapenveld
14
Kampen
14
Meppel
14
Steenwijk
14
Zwolle
14
Beverwijk
16
Woerden
18
Zutphen
20
Almelo
21
Hengelo
21
Apeldoorn
23
Nieuwegein
25
Zevenaar
47
Amsterdam
78

Laatst bijgewerkt: 26 september 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit