Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor polikliniek kindergeneeskunde - cardiologie

Hieronder vindt u de wachttijden tot een geplande afspraak bij de polikliniek kindergeneeskunde - cardiologie. Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Zutphen
14
Apeldoorn
15
Kampen
20
Rotterdam
24
Nieuwegein
30
Amsterdam
33
Almere
37
Amsterdam
37
Amstelveen
40
Almelo
42
Hengelo
42
Utrecht
45
Woerden
50
Zwolle
78
Arnhem
180

Laatst bijgewerkt: 26 september 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit