Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor polikliniek neurochirurgie

Hieronder vindt u de wachttijden tot een geplande afspraak bij de polikliniek neurochirurgie. Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Lelystad
1
Velsen-Noord
6
Apeldoorn
14
Leidschendam
14
Den Haag
14
Rotterdam
15
Beverwijk
16
Amersfoort
25
Groningen
25
's-Hertogenbosch
27
Mill
27
Schiedam
29
Amsterdam
32
Zwolle
42
Amstelveen
50
Utrecht
58
Woerden
58
Rotterdam
*

Laatst bijgewerkt: 26 september 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit