Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor polikliniek orthopedie - rugklachten

Hieronder vindt u de wachttijden tot een geplande afspraak bij de polikliniek orthopedie - rugklachten. Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Amsterdam
1
Den Burg (Texel)
6
Amsterdam
8
Amstelveen
8
Amsterdam
13
Den Haag
14
Mill
14
Woerden
14
's-Hertogenbosch
15
Hengelo
22
Zevenaar
28
Nieuwegein
29
Almelo
32
Arnhem
40
Zutphen
42
Rotterdam
120
Apeldoorn
200

Laatst bijgewerkt: 2 december 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit