Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor polikliniek revalidatie

Hieronder vindt u de wachttijden tot een geplande afspraak bij de polikliniek revalidatie. Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Amsterdam
2
Beverwijk
3
Utrecht
5
Zeist
5
Ubbergen
6
Rotterdam
8
Tilburg
9
Helmond
13
's-Hertogenbosch
15
Den Haag
17
Tilburg
21
Doetinchem
21
De Lier
21
Amsterdam
22
Arnhem
23
Nijkerk
28
Nieuwegein
28
Utrecht
28
Woerden
28
Almelo
28
Zutphen
30
Amsterdam
30
Den Haag
39
Zwolle
42
Schiedam
44
Leidschendam
50
Zevenaar
51
Hengelo
52
Den Haag
60
Groningen
77
Apeldoorn
85

Laatst bijgewerkt: 26 september 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit