Naar de navigatie Naar de inhoud

Wachttijden voor een slaapapnoe diagnostisch onderzoek / screening (kno, longgeneeskunde, neurologie)

Hieronder vindt u de wachttijden voor een slaapapnoe diagnostisch onderzoek / screening (kno, longgeneeskunde, neurologie). Klik op het ziekenhuis of de kliniek waar u een afspraak wilt maken, om nog meer informatie over deze zorgaanbieder te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een zorgaanbieder waar u snel terecht kunt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

U ziet hier een indicatie van de wachttijden. De cijfers worden dagelijks vernieuwd. De daadwerkelijke wachttijden kunnen afwijken. Vraag altijd bij uw ziekenhuis of kliniek of bij uw zorgverzekeraar na wat de wachttijden voor u zijn.

Vanwege corona is de druk op de zorg enorm toegenomen. Ziekenhuizen en klinieken kunnen veel operaties en behandelingen daarom op dit moment niet uitvoeren. Dit betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan iedereen wenst. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Lees hier hoe u de wachttijden op deze pagina kunt doorzoeken.

Als een zorgaanbieder onvoldoende metingen heeft kunnen verrichten om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen, wordt dit aangegeven met een * en is er geen wachttijd beschikbaar.

Zorgaanbieder
Locatie
Wachttijd
in dagen
Den Haag
1
Waardenburg
3
Den Haag
7
Utrecht
10
Woerden
10
Tilburg
14
Tilburg
14
Waalwijk
14
Leidschendam
15
Zutphen
34
Amsterdam
35
Velp
40
's-Hertogenbosch
41
Zwolle
46
Apeldoorn
60
Amstelveen
*

Laatst bijgewerkt: 26 september 2022 - Bron: Nederlandse Zorgautoriteit