Naar de navigatie Naar de inhoud

SGL, AC De Maashorst

Zorg voor mensen met een beperking

7
.7

uit 32 waarderingen

Over SGL, AC De Maashorst

SGL helpt mensen met hersenletsel verder

We richten ons op mensen met (niet-aangeboren) hersenletsel, bijvoorbeeld door een beroerte, ziekte of ongeval, in de fase na een ziekenhuisopname of revalidatie. Veel mensen hebben eenmaal thuis moeite om weer de draai te vinden in het dagelijks functioneren en maatschappelijk leven. De ervaring leert dat men juist op dat moment, naast hulp van naasten, ook ondersteuning van een expert op het gebied van hersenletsel nodig heeft. Wij bieden diverse behandelingen, begeleiding, dagbesteding, woonvoorzieningen en logeermogelijkheden in heel Limburg aan. Daarnaast staan we klaar voor naasten.

Ongeveer 450 bevlogen medewerkers en talloze vrijwilligers helpen mensen met hersenletsel met het bepalen en waarmaken van nieuwe dromen, wensen en het nemen van eigen regie.

Meer informatie? www.sgl-zorg.nl

Waarderingen historie

2023
7.7
31 waarderingen
2021
7.6
1 waardering

Recente waarderingen

1 november 2023 - Geplaatst door de redactie

Een betrokken team met begeleiding en extra zorg indien nodig. Via hun in traject bij Hersenz terecht gekomen.Hierdoor beter inzicht gekregen in mijn handelen en hoe te handelen. Ook mijn partner via...

Reactie van/namens SGL, AC De Maashorst - Baarlo

Heel fijn, om dit te lezen!

8.6
Lees meer
1 november 2023 - Geplaatst door de redactie

De medewerkers zijn allemaal vriendelijk en professioneel. Ze doen hun uiterste best om het iedereen naar de zin te maken. Jammer dat de budgetten worden uitgekleed door de overheid.

Reactie van/namens SGL, AC De Maashorst - Baarlo

Heel fijn, om dit te lezen dat u zo blij bent met SGL!

7.9
Lees meer
4 oktober 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik ben zeer tevreden over de ondersteuning. Enkele aandachtspunten: het vervoer, materiaalkosten, ondersteuning bij crea. Deze punten verdienen wel wat verbetering.

Reactie van/namens SGL, AC De Maashorst - Baarlo

Heel fijn, om dit te lezen dat u tevreden bent! Wat betreft uw aandachtspunten, daar kunnen we niet veel aan veranderen. Maar...

8.3
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials