Naar de navigatie Naar de inhoud

VISUS Oogkliniek

Oogkliniek

9
.1
Adres
's-Gravenweg 310 3062 ZM Rotterdam
Telefoon
010–2535255
Openingstijden
maandag
Gesloten. Open om 9:00 - 17:30
dinsdag
9:00 - 17:30
woensdag
9:00 - 17:30
donderdag
9:00 - 17:30
vrijdag
9:00 - 17:30
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van VISUS Oogkliniek

Visus Oogkliniek biedt een compleet pakket aan oogheelkundige behandelingen aan. Onze focus ligt met name op brilvervangende, refractiechirurgische behandelingen. Wij zijn op het gebied van ooglaseren de grootste in Nederland en hebben in totaal 4 locaties gevestigd in de steden Rotterdam, Amsterdam, ‘s-Hertogenbosch en Utrecht.

Wij voeren per jaar méér dan 5000 operaties uit. Behandelingen worden verricht met de beste en nieuwste ooglaserapparatuur: de Schwindd Amaris 1050RS en Zeiss VisuMax. Wij voeren onze ooglaserbehandelingen uit met de nieuwste en beste behandelmethoden: SMILE, IntraLasik en TransPRK. 

Bij Visus Oogkliniek kunt u ook terecht voor een lensimplantatie en lensvervangende behandeling. Zo implanteren wij premium kunstlenzen van Zeiss, behandelen we staar en corrigeren we hoge sterktes met ICL lensimplantaties. 

Al onze behandelingen worden uitgevoerd door de beste en meest ervaren oogartsen van Nederland. Zo zijn al onze oogartsen gecertificeerd door het Nederlands Gezelschap voor Refractie Chirurgie (NGRC). Deze certificering is de hoogste binnen Nederland op het gebied van refractiechirurgie en is enkel te behalen door BIG geregistreerde oogartsen met méér dan 5 jaar ervaring als oogarts. Oogartsen die het NGRC keurmerk willen behalen moeten eerst een training volgen, goede behandelresultaten aantonen alvorens zij een aanvraag kunnen indienen en getoetst kunnen worden door het NGRC. 

Sinds 2016 is Visus Oogkliniek ook ZKN gecertificeerd. Middels het ZKN-keurmerk tonen wij aan dat we voldoen aan de strenge eisen van kwaliteit en professionaliteit die ook gelden voor de reguliere ziekenhuizen. Het ZKN-keurmerk bewaakt het gehele zorgproces van zelfstandige klinieken: van diagnose tot behandelresultaat. Wij worden, sinds 2016, jaarlijks succesvol getoetst voor dit keurmerk door middel van een audit (welke wordt uitgevoerd door een onafhankelijke, externe auditor). 

Wij bieden onze patiënten unieke garanties: de levenslange garantie, de beste technologie garantie en de laagste prijsgarantie. VISUS Oogkliniek is de enige kliniek in Nederland die een levenslange garantie biedt. Dit betekent dat in geval u na uw behandeling een restafwijking ontwikkeld, wij u gratis zullen herbehandelen. Dit terwijl andere klinieken een extra bedrag in rekening brengen 1 of 3 jaar na de behandeling.

De laagste prijsgarantie betekent dat indien u dezelfde behandeling met wavefront gericht op 2 ogen elders treft voor een lagere prijs, wij u diezelfde behandeling aanbieden tegen de prijs die u heeft gevonden. De beste technologie garantie geeft patiënten de garantie dat zij altijd worden behandeld met de nieuwste en beste apparatuur die op de markt beschikbaar. 

  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden