Naar de navigatie Naar de inhoud

Domus Magnus - Huis Ter Weegen

Verpleeghuiszorg

9
.5

uit 20 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Over Domus Magnus - Huis Ter Weegen

Aan de rand van het oude centrum van Warnsveld (Gelderland) ligt Huis ter Weegen, een kleinschalige woonzorglocatie in een klassiek herenhuis uit 1848. Vlakbij Zutphen biedt Huis ter Weegen een gezellige en huiselijke omgeving speciaal voor ouderen die moeite hebben de regie over hun dagelijks leven te handhaven.

Huis ter Weegen is door zijn kleinschalige opzet uitermate geschikt voor ouderen met cognitieve problemen. Bewoners voelen zich snel vertrouwd en ontvangen alle zorg en aandacht die ze nodig hebben.In Huis ter Weegen zijn twaalf sfeervolle appartementen gebouwd, sommige voorzien van een kitchenette en een eigen badkamer. Sommige appartementen hebben een balkon of terras. In de villa is een gezellige gemeenschappelijke woonkamer waar bewoners elkaar treffen voor ontbijt, lunch, diner of het recreatieve programma. Ook de heerlijke tuin nodigt uit tot ontspannen.

Bewoners van Huis ter Weegen ontvangen persoonsgerichte zorg in een veilige omgeving. Bij Huis ter Weegen is 24 uur per dag een zorgmedewerker aanwezig. Als bewoner ontvangt u een persoonlijk alarmeringssysteem. Voor al onze bewoners stellen wij een persoonlijk zorgarrangement op; het zorgleefplan. Daarbij vinden wij het belangrijk om u, en uw dierbaren, goed te leren kennen zodat zorg en welzijn perfect aansluiten op uw wensen en gewoonten. De zorg loopt uiteen van verzorging tot intensieve verpleging.

Naast 24-uurszorg biedt Huis ter Weegen een uitgebreid activiteitenaanbod. Dagelijks vinden er passende activiteiten plaats. Daarnaast organiseren de activiteitenbegeleiders uitstapjes en laten we de persoonlijke wensen van onze bewoners graag in vervulling gaan. Wekelijks is er een (klassiek) concert, waarbij familie en vrienden uiteraard van harte welkom zijn.

Bent u nieuwsgierig geworden naar Huis ter Weegen? U bent altijd welkom voor een vrijblijvende rondleiding. Neem contact met ons op via info@domusmagnus.com of bel 085 064 59 10. Wilt u liever eerst wat meer lezen over wie wij zijn en wat wij doen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een brochure aan.

Waarderingen historie

2023
9.6
5 waarderingen
2022
10
7 waarderingen
2021
9.4
2 waarderingen
2020
9.0
6 waarderingen
2018
8.7
3 waarderingen
2017
8.3
5 waarderingen

Recente waarderingen

18 maart 2023 - Geplaatst door de redactie

Heel fijne, warme service van bijzonder aardige en lieve verpleging. Elke medewerker is goed opgeleid en verleent uitstekende zorg. Huis Ter Weegen is een toplocatie!

9 maart 2023 - Geplaatst door de redactie

Zeer betrokken, warme en vakkundige medewerkers die hard werken om het de bewoners naar de zin te maken. Communicatie loopt goed.

9.3
Lees meer
20 februari 2023 - Geplaatst door de redactie

Mijn tante is sinds september in HtW en hier ben ik sindsdien al enige keren geweest met of zonder familie leden. Dit is mij opgevallen. De zorg en de aandacht, die mijn tante op dit moment...

Reactie van/namens Domus Magnus - Huis Ter Weegen - Warnsveld

Wat een bijzonder mooie recensie heeft u achtergelaten voor Huis ter Weegen. Hier willen we u hartelijk voor bedanken. Fijn om te...

9.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Twitter Domus Magnus - Huis Ter Weegen

Domus Magnus Domus Magnus en Valuas Zorggroep willen hun krachten bundelen. Beide particuliere organisaties gespecialiseerd in w… https://t.co/76OO5v3fPq
Domus Magnus Domus Magnus in de media. Afgelopen zaterdag stond een artikel over ‘De Mobiele Verwarring’ in de ‘zorgspecial' van… https://t.co/wZNjiF86ef
Domus Magnus Heeft onlangs een foto geplaatst https://t.co/bpcZqs6gy3
Bezoek Twitter pagina

Socials