Naar de navigatie Naar de inhoud

Mentaal Beter - De Meern

GGZ

8
.5

uit 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Mentaal Beter - De Meern

Welkom bij Mentaal Utrecht - De Dompelaar 

Op onze praktijk behandelen wij kinderen, jongeren en volwassenen met uiteenlopende lichte tot matig-ernstige psychische klachten. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van depressieangststoornissen, traumaADHD en autisme.

Bij Mentaal Beter zorgen we ervoor dat de behandeling aansluit op persoonlijke behoeften. Immers zijn geen twee kinderen, jongeren of volwassenen hetzelfde. We werken op een duidelijke en doelgerichte wijze, waarbij actief samenwerken aan het herstel een belangrijke rol speelt.

Wat kun je verwachten bij Mentaal Beter?

Direct na aanmelding bij Mentaal Beter kan er snel een intakegesprek worden ingepland. Tijdens de intakefase kijken we samen naar de klachten die spelen. Vervolgens zal er in overleg met o.a. een hoofdbehandelaar een diagnose worden gesteld en een behandelplan worden opgemaakt. Daarna start de behandeling. In sommige gevallen zal een behandeling worden aangevuld met een online behandelprogramma (e-health). Dit houdt in dat er naast persoonlijke face-to-face gesprekken met de behandelaar, ook thuis op eigen gemak online verder kan worden gewerkt aan het herstel.

Ons streven is om zo kort mogelijk te behandelen, maar altijd zolang als nodig is. Tijdens de behandeling meten we de effectiviteit van de behandeling met behulp van vragenlijsten en bespreken we samen de vooruitgang. Zo zorgen we voor een optimaal resultaat en kunnen we bijsturen als dat nodig is.

Misschien een beetje spannend, maar je bent in goede handen

Voor de eerste keer naar een psycholoog gaan, kan erg spannend zijn. Maar wees gerust, je bent bij ons in goede handen. Niet alleen hebben onze behandelaren al jarenlange ervaring, je hebt te allen tijde ook inspraak op de behandeling. Voel je je ergens niet fijn bij, dan zoeken we samen naar een oplossing. Je staat er nooit helemaal alleen voor.

Waarderingen historie

2020
8.5
1 waardering

Recente waarderingen

30 april 2020 - Geplaatst door de redactie

Ik ben tevreden over I.N. Ze is op meerdere markten thuis en is geen boekjesdenker. Haar schematherapie sloeg goed aan omdat het op verschillende manieren ingezet werd. Hierdoor bleef ik geprikkeld....

Reactie van/namens GGZ Mentaal Beter - De Meern - De Meern

Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw moeite om deze mooie beoordeling te schrijven! Wat fijn om te horen dat u de therapie als...

8.5
Lees meer