Naar de navigatie Naar de inhoud

Smilemakerz, locatie Enschede

Mondzorg

9
.8

uit 18 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
9:00 - 17:00
dinsdag
9:00 - 17:00
woensdag
9:00 - 17:00
donderdag
9:00 - 17:00
vrijdag
9:00 - 17:00

Over Smilemakerz, locatie Enschede

Tandprothetische praktijk Varwijk is, expert in kunstgebitten.

Mensen die nog eigen tanden hebben en een kunstgebit nodig hebben kunnen bij ons terecht voor totale begeleiding in dit traject. Het intake gesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijven. Tijdens dit gesprek kunnen wij uw mogelijkheden en wensen bespreken. Daarnaast zullen wij uiteraard ook de kosten en betaalmogelijkheden doornemen. Indien gewenst leggen wij voor u contact met een tandarts naar keuze en of het ziekenhuis. Wij declareren de gemaakte kosten rechtstreeks bij uw verzekeraar, u hoeft dus bij het plaatsen van de prothese niet te betalen. 

Tandprothetische praktijk Varwijk onderscheid zich onder andere in het persoonlijke aspect, een zeer volledige en uitgebreide uitleg over mogelijkheden en keuzes die u kunt maken m.b.t. uw uiterlijk en welke stappen u allemaal wilt ondernemen. Wij hebben speciale folders waarmee u dit thuis kunt bijhouden. Daarnaast leveren wij uitsluitend de beste materialen. Niet van die “kunstgebit tanden” maar luxe mooie ,niet van echt te onderscheiden gebitselementen, Duurder? Ja, maar die kosten nemen wij op ons! Uw prothese is dus niks duurder dan bij een ander. Wel mooier. 

Daarnaast zijn wij er natuurlijk voor iedereen die zijn of haar prothese wil laten vervangen of graag een klikgebit wil. Wist u dat dit ook In de bovenkaak een mogelijkheid is? Dan heeft u geen gehemelte plaat meer. Een echte bevrijding voor velen. 

Weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Vul het contact-formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. 

Waarderingen historie

2024
10
1 waardering
2023
9.3
1 waardering
2022
9.8
6 waarderingen
2021
10
1 waardering
2020
9.7
9 waarderingen

Recente waarderingen

12 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Ben zeer tevreden met mijn nieuwe klikgebit. Dank Smilemakerz.

10 oktober 2023 - Geplaatst door de redactie

Sinds 2 jaar een volledige prothese voor het eerst bij Smile Makerz geweest om bij te werken en een perfecte pasvorm kan alles eten zonder kleefpasta een pluimpje waard

9.3
Lees meer
28 juli 2022 - Geplaatst door de redactie

Zo zeg. Ongelooflijk en met geen pen te beschrijven hoe deze vriendelijke vakkundige mensen bij mij over kwamen . Ik voelde mij gehoord en het eind resultaat is verbluffend. Daarom van mij voor dit...

Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie:

Varwijk, J.M.W.H.

Beroep

Tandprotheticus

Zorginstelling

Smilemakerz, locatie Enschede, Enschede
10

2 waarderingen


Handige links

Producten

Socials