Naar de navigatie Naar de inhoud

Home Instead Thuisservice Noord en Midden Veluwe

Overige zorg

9
.4

uit 42 waarderingen

dinsdag
0:00 - 23:59
woensdag
0:00 - 23:59
donderdag
0:00 - 23:59
vrijdag
0:00 - 23:59
zaterdag
0:00 - 23:59
zondag
0:00 - 23:59
maandag
0:00 - 23:59

Winnaar van:

Informatie over

Over Home Instead Thuisservice Noord en Midden Veluwe

U bepaalt welke ondersteuning nodig is, op het gewenste moment en door de CAREGiver waar u zich fijn en vertrouwd bij voelt.

Je wenst dat iedereen zo lang mogelijk zelfstandig in de vertrouwde thuisomgeving kan blijven wonen. Ook als de dagelijkse dingen niet meer vanzelfsprekend zijn.

“Voor mij is het belangrijk dat senioren hierbij zelf bepalen welke zorg zij op welk moment willen ontvangen. In mijn directe omgeving ervaar ik hoe groot de stap kan zijn om ondersteuning te vragen als men ouder wordt. Senioren willen zelf bepalen wat, hoe en wanneer zij iets willen doen. En als daarbij ondersteuning nodig is, dan het liefst door iemand die vertrouwd voelt.” – Froukje Zwaga

Home Instead Thuisservice Noord en Midden Veluwe zoekt samen met u naar oplossingen en biedt ondersteuning, zodat u zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving blijft wonen. Ook bij dementie, een chronische beperking, na revalidatie of in uw laatste levensfase zijn oplossingen thuis mogelijk. De ondersteuning die wij bieden is divers van een uurtje gezelschap, tot meerdere uren persoonlijke verzorging, hulp in en om het huis en begeleiding.

Onze dienstverlening gaat uit van de persoonlijke wensen van u, als klant. Bij ons staat uw welzijn voorop. Het gaat om u en wat u nog wel kunt. U bepaalt welke ondersteuning nodig is, op het gewenste moment en door de CAREGiver waar u zich fijn en vertrouwd bij voelt.

Wij zijn er voor u! Van 1 uur per week tot 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Home Instead Thuisservice Noord en Midden Veluwe werkt in de gemeenten Barneveld, Bunschoten, Nijkerk, Harderwijk, Ermelo, Putten en Nunspeet.

Froukje Zwaga

 

Waarderingen historie

2024
9.2
5 waarderingen
2023
9.4
14 waarderingen
2022
9.4
12 waarderingen
2021
9.6
11 waarderingen

Recente waarderingen

4 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Het is prima voor elkaar, een luisterend oor voor mijn vader, een praatje. Prima hoor.

8.0
Lees meer
4 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

De hulp en ondersteuning was heel prettig en respectvol. Iedereen hield goed rekening met de wensen en behoefte. Het is voor mijn vader heel prettig geweest, veel gezelligheid en aandacht gekregen.

16 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Dqmes zijn prettig gezelschap en zeer correct in de omgang. Doen wat ze beloven.

8.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen