Naar de navigatie Naar de inhoud

Thuiszorg Inovum, Loosdrecht

Wijkverpleging

9
.0

uit 40 waarderingen

Informatie over

Over Thuiszorg Inovum, Loosdrecht

Wij ondersteunen u zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen.

De meeste mensen willen zo lang mogelijk zelfstandig wonen, de eigen regie behouden over het leven en leven in een vertrouwde omgeving. Wanneer daar ondersteuning of advies bij nodig is, biedt Inovum een breed scala aan thuiszorg en diensten om jou te ondersteunen. 

Inovum is een zorgorganisatie in Wijdemeren en Hilversum waar eigen regie centraal staat. We organiseren onze zorg om de behoefte van de cliënt heen, in samenwerking met de omgeving. Inovum biedt, verankerd in de wijk, hulp bij huishouding, individuele begeleiding thuis, casemanagement, alarmzorg, thuiszorg in de wijk en verpleeghuiszorg thuis. Inovum biedt een compleet aanbod aan zorg, behandeling en welzijnsdiensten, die zowel collectief gefinancierd worden via de Wlz, Wmo en de Zvw als privaat gefinancierd, zowel intra- als extramuraal.

Het Behandel- en adviescentrum

Het Behandel- en adviescentrum Inovum levert een breed scala aan professionele medische en paramedische diensten bij u thuis en op de locaties van Inovum. Het Behandel- en adviescentrum van Inovum bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde, psychologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, geestelijke verzorgers en muziektherapeuten. Het Behandel- en adviescentrum biedt behandelingen en advies aan zowel bewoners in het verpleeghuis als aan cliënten thuis. Onze medewerkers kijken bij de behandeling altijd naar uw wensen en mogelijkheden. We staan naast u en ondersteunen u op een manier die bij u past.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden zijn eigen regie, liefdevol en samen. Eigen regie, omdat we geloven dat ieder mens, ook binnen de beperkingen die hij of zij heeft, de eigen regie heeft. Liefdevol, omdat onze medewerkers vanuit hun hart kiezen voor de zorg! Zorg met aandacht, die integer en persoonlijk is en het welbevinden van de cliënt voorop stelt. Samen, omdat we met alle disciplines en vrijwilligers samen werken met de cliënt, zijn familie en mantelzorgers. Waar nodig en nuttig werken we actief samen met andere organisaties.

Waarderingen historie

2023
8.8
6 waarderingen
2022
9.0
13 waarderingen
2021
9.2
13 waarderingen
2020
8.7
11 waarderingen
2018
8.5
33 waarderingen
2016
7.9
80 waarderingen

Recente waarderingen

30 juni 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik ben heel blij met al de dames die mij s,morgens en s,avonds helpen.

Reactie van/namens Thuiszorg Inovum, Loosdrecht - Loosdrecht

Bedankt voor uw waardering. Heel fijn om te horen dat u blij bent met de collega's van Inovum! We zullen uw waardering ook aan...

8.1
Lees meer
24 april 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

Gaat goed: Over alles Kan beter: Geen idee mijn ervaring is super

24 april 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

Gaat goed: Allemaal even lief en behulpzaam. Kan beter: Het overleg met elkaar

8.3
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials