Logo Carintreggeland, Het Reggedal - Enter
8.3

Carintreggeland, Het Reggedal

Verpleeghuis en verzorgingshuis

Adres Het Reggedal 23
7468 BX Enter
Telefoon 088-3677000
Locatie Deze locatie is onderdeel van Carintreggeland, sector Ouderenzorg
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Er zijn 40 waarderingen
98% beveelt deze zorginstelling aan

Profiel van Carintreggeland, Het Reggedal

Profielfoto Carintreggeland, Het Reggedal  - Enter

Wat is onze visie?

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn, met oog voor ieder mens. Voor mensen, door mensen! Het verhaal van iedere cliënt is voor ons het vertrekpunt. Vanuit dit verhaal bieden wij passende, betekenisvolle en veilige zorg, ondersteuning en advies. Met als doel dat de cliënt, binnen mogelijkheden die de cliënt heeft, een zo waardevol mogelijk leven kan leiden. We sluiten daarbij aan op datgene wat in de leefomgeving van de cliënt aanwezig is; zorg en ondersteuning letterlijk en figuurlijk dichtbij.

Omdat ieder mens uniek en waardevol is.

 

Carintreggeland biedt een breed scala aan diensten en producten op het gebied van wonen, welzijn en zorg en doet dit voor ruim 9000 klanten. Zo’n 1700 klanten wonen in één van de Carintreggeland Huizen.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Als Carintreggeland zijn we vernieuwend, proactief en creatief. We doen ons werk met trots en soms met een stukje bravoure. Maar altijd is ons doel een waardevol leven voor onze cliënten. De rode draad is de eigen regie waarmee de cliënt zo lang mogelijk grip houdt op zijn/haar eigen leven.

Partners van ZorgkaartNederland