Naar de navigatie Naar de inhoud

Cordaan, Woonzorgcentrum Berkenstede

Verpleeghuis en verzorgingshuis

7
.4
Adres
Berkenplein 300 1112 CL Diemen
Telefoon
020-3443400
Locatie

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Cordaan, Woonzorgcentrum Berkenstede

Profielfoto Cordaan, Woonzorgcentrum Berkenstede  - Diemen

Modern wonen aan het water

Berkenstede is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum aan de Weespertrekvaart in Diemen-Zuid. Het gebouw bestaat uit vier woontorens, met elkaar verbonden door 'de straat', het centrale gedeelte. In 'de straat' vindt u een GrandCafé, een winkel, kapsalon, fitnessruimte en andere voorzieningen. Als u woont in Berkenstede kunt u gebruik maken van al deze voorzieningen en daarnaast meedoen aan tal van sociale en culturele activiteiten.

 

Wonen

Berkenstede heeft 4 aparte woontorens voor bewoners met verschillende behoeften. 
De bloementoren is ingericht voor Geriatrische Revalidatie Zorg waar u in een therapeutisch klimaat kunt wonen en revalideren.
De bomentoren is ingericht met tweekamerappartementen met eigen badkamer.
De faunatoren heeft appartementen met een gedeelde huiskamer, keukenblok en de badkamer gedeeld met één andere persoon. In deze toren bieden wij intensieve zorg voor chronisch zieken waarvoor intensieve zorg nodig is en voor dementerenden.
De fruittoren heeft huurappartementen, waarvan een deel Wonen In een Beschermde Omgeving (WIBO) woningen zijn.

 

De omgeving

Berkenstede ligt in Diemen-Zuid. Het is een rustige woonplek in een rustige buurt. Het ligt rond een centraal plein bij een grote vijver. Hier is het goed vertoeven op de bankjes onder de bomen en aan het water. U kunt ook prettig wandelen langs de Weespertrekvaart.
In de buurt is een winkelcentrum op loopafstand, hier is er elke woensdag markt. Berkenstede zorgt die dag voor een pendelbus die minder mobiele bewoners naar de markt brengt en zorgt dat u weer terug kan keren naar uw woning.

 

Geriatrische Revalidatie Zorg

Bij opname voor revalidatie krijgt u een persoonlijk begeleider of verzorgende toegewezen. Deze zal gedurende uw verblijf het centrale aanspreekpunt zijn voor u en uw familie/mantelzorger(s). Uw hoofdbehandelaar is de specialist ouderengeneeskunde deze werkt intensief samen met andere behandelaars zoals een fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist of psycholoog.

 

Ook voor de buurt en familieleden

Buurtbewoners zijn welkom in ons restaurant. Het is een heerlijke ruime eetgelegenheid met grote ramen en een terras aan het water. U kunt ook een afspraak maken met onze logopedisten, ergotherapeut en fysiotherapeuten. Als familielid kunt u meedoen met de activiteiten in de gezamenlijke woonkamer. U bent van harte welkom.

 

Zorg bij Berkenstede

- Begeleiding

- Hulp bij het huishouden

- Persoonlijke verzorging

- Verpleging

- Fysiotherapie

- Ergotherapie

- Logopedie

 

Meer informatie? kijk op https://www.cordaan.nl/locatie/berkenstede of u kunt bellen met het Cliënten Servicebureau: 088 267 32 26.

 

Rondleiding? Bent u geïnteresseerd in woonzorgcentrum Berkenstede? U bent van harte welkom voor een rondleiding. Bel voor een afspraak: (020) 344 34 00