Naar de navigatie Naar de inhoud

Dagelijks Leven, locatie Het Molenveldhuis

Verpleeghuiszorg

9
.2

uit 33 waarderingen

Winnaar van:

Informatie over

Over Dagelijks Leven, locatie Het Molenveldhuis

Wij zijn Dagelijks Leven en wij geloven dat zorg anders kan.

Dagelijks Leven biedt in heel Nederland gespecialiseerde zorg voor mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies, in kleinschalige setting en midden in de wijk. Onze huizen vormen een veilige en vertrouwde omgeving, waar aandacht en kwaliteit van leven voorop staan. Een plek waar het fijn wonen is: gewoon, als thuis. En betaalbaar voor iedereen.

Typisch Dagelijks Leven.

Iedere bewoner heeft een eigen studio met badkamer. Het huis heeft een ruime tuin, een activiteitenruimte en twee gezamenlijke woonkamers, waar bewoners samenkomen voor een kopje koffie of een spelletje. Activiteitenbegeleiders verzorgen de dagbesteding en de kok kookt dagelijks een verse maaltijd.

Eigen regie vinden we erg belangrijk. Bewoners bepalen zelf hoe laat ze naar bed gaan en opstaan. Wij kijken naar wat nog wél kan en stimuleren hen actief mee te doen met dagelijkse bezigheden zoals koken, schoonmaken of tuinieren. Niets moet, alles mag.

Zorg bij Dagelijks Leven.

Dementie is helaas niet te genezen, wel zijn er goede manieren om met de ziekte om te gaan: menselijk, sociaal en zo gewoon mogelijk. Ons zorgteam biedt 24/7 ondersteuning, met veel aandacht voor het levensverhaal van de bewoner.

Gewoon, als thuis.

Thuis zijn familieleden en andere naasten altijd welkom, zo ook bij Dagelijks Leven. Wij nemen de bewoners graag mee naar buiten, naar de markt of om te winkelen. Vanzelfsprekend zonder de veiligheid uit het oog te verliezen.

Waarderingen historie

2023
9.0
8 waarderingen
2022
9.5
13 waarderingen
2021
8.9
12 waarderingen
2019
9.7
4 waarderingen
2018
8.9
8 waarderingen

Recente waarderingen

7 mei 2023 - Geplaatst door de redactie

Wij hadden voor onze moeder geen betere keuze kunnen. Kreeg alle aandacht en ook de (achterklein )kinderen waren altijd welkom. Ook de broer en zussen waren van harte welkom. Zorgzaam personeel

9.5
Lees meer
3 mei 2023 - Geplaatst door de redactie

In het Molenveldhuis voelen mensen zich thuis. Fijn personeel die met liefde de mensen verzorgen.

28 april 2023 - Geplaatst door de redactie

Alle aandacht gaat naar de bewoners. Hele fijne omgeving om te wonen. Wij als kinderen voelden ons ook altijd welkom.

Bekijk alle waarderingen