Logo De Waalboog, Woonzorgcentrum Nijevelt - Nijmegen
7.8

De Waalboog, Woonzorgcentrum Nijevelt

Verpleeghuis en verzorgingshuis

Adres Heyendaalseweg 117
6525 AH Nijmegen
Telefoon 024-3226050
Locatie Deze locatie is onderdeel van De Waalboog
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Er zijn 40 waarderingen
73% beveelt deze zorginstelling aan

Profiel van De Waalboog, Woonzorgcentrum Nijevelt

Profielfoto De Waalboog, Woonzorgcentrum Nijevelt  - Nijmegen

Wat is onze visie?

Stichting De Waalboog richt zich op het welbevinden van cliënten; De Waalboog wil voor hen een aangename, veilige omgeving scheppen, waar zij zorg op maat en persoonlijke nabijheid ervaren. De medewerkers van De Waalboog proberen de cliënt te kennen, hebben respect voor zijn/haar levensverhaal en levensstijl en spelen hierop in. Belevingsgerichte zorg vloeit voort uit deze visie en verdient continu aandacht en ontwiikeling.

De Waalboog onderhoudt een goede realtie met familie en vrienden van cliënten: zij nodigen u uit om zoveel mogelijk te 'delen in zorg'.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Het woonzorgcentrum richt zich op het welbevinden van cliënten, zij doet dit door aandacht te geven aan de individuele cliënt. Medewerkers hebben oog voor de specifieke situatie, waarin cliënten en hun familie zich bevinden. Zij willen voor hen een aangename en veilige omgeving scheppen en goede zorg en service bieden.

In Nijevelt worden ouderen in staat gesteld en gestimuleerd zo lang mogelijk zelfstandig te leven in een prettige en stimulerende omgeving. Het nieuwe woonzorgcentrum heeft tevens ruimte voor 6 kleinschalige woonvormen voor ouderen met een indicatie voor specialistische zorg en behandeling. Dezen hebben intensieve zorg en begeleiding nodig, we bieden dit binnen een kleine setting.

De combinatie van een woonzorgcentrum met een kleinschalige woonvoorziening biedt cliënten een groot scala aan culturele en recreatieve voorzieningen.

Nijevelt hecht groot belang aan gevoeligheid voor en zorgvuldigheid in de omgang met levensvragen, die juist deze levensfase oproept bij cliënten en hun naasten.

Belevingsgerichte zorg wordt continu getoetst. De Waalboog voert clienttevredenheidsonderzoek uit. 

Twitter De Waalboog, Woonzorgcentrum Nijevelt

Partners van ZorgkaartNederland