Logo Magentazorg - Nieuw Varne - Heiloo
8.4

Magentazorg - Nieuw Varne

Verpleeghuis en verzorgingshuis

Adres Gaanderij 29
1852 RV Heiloo
Telefoon 072-30013 00
Locatie Deze locatie is onderdeel van Magentazorg
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Er zijn 6 waarderingen
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen

Profiel van Magentazorg - Nieuw Varne

In een groene omgeving aan de rand van Heiloo kunt u wonen in het luxe appartementencomplex Nieuw Varne. Het complex is geschikt voor mensen met een ondersteuningsvraag. U woont hier in een ruim eigen appartement in een beschermde, veilige omgeving. Met zorg en dienstverlening binnen handbereik voor wanneer dat nodig is.

Ontmoeten en beleven
Het beschermd wonen in Nieuw Varne biedt verschillende ontmoetingsplekken waar wat te beleven valt, zodat het ook fijn vertoeven is buiten het appartement. De gangen zijn zoveel mogelijk ingericht als straten met diverse sfeervolle nisjes. Naast deze zogeheten ‘belevingshoeken’ zijn er ook buurtkamers waar u als bewoner gebruik van kunt maken om af te spreken met andere bewoners of bezoek te ontvangen wanneer dat beter uitkomt dan in de eigen woning. In de buurtkamer is het tevens mogelijk om (samen) te koken en gezamenlijk te eten wanneer dat uw voorkeur heeft.

Geïnteresseerd?
Het wonen in Nieuw Varne is mogelijk voor mensen met dementie of psychische ondersteuningsvraag die een geldige indicatie hebben voor een zorgprofiel met verblijf in de Wlz (ZZPVV 5 of 7).

Partners van ZorgkaartNederland