Naar de navigatie Naar de inhoud

Patyna, Aylva State

Verpleeghuiszorg

7
.6

uit 11 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Patyna, Aylva State

Over de locatie

Woonzorgcentrum Aylva State is een warm thuis voor ouderen met een zorgvraag. Als u Aylva State voor het eerst bezoekt, valt de kleinschaligheid meteen op. Het is er smûk, waardoor u zich snel vertrouwd en thuis zult voelen.

Aylva State heeft 27 appartementen. De appartementen, ook geschikt voor twee personen, hebben een aparte slaapkamer en badkamer en een keuken met koelkast en magnetron. De appartementen hebben een standaard inrichting. U kunt het appartement naar eigen smaak en wens inrichten.

Door de centrale ligging in het dorp heeft Aylva State ook een grote sociaal maatschappelijke rol. Veel dorpsbewoners weten Aylva State te vinden voor activiteiten, een etentje of het bezoeken van familie of vrienden. Dit maakt het wonen in Aylva State erg plezierig.

Wat is er te doen?

In Aylva State organiseren we dagelijks activiteiten, waar u aan mee kunt doen. Daarnaast zijn er bijzondere activiteiten, zoals de vakantieweek, de avondvierdaagse, rust roest (gymnastiek), zitdansen, viswedstrijden en optredens van koren en korpsen uit de regio.

Voorzieningen

  • Restaurant
  • Bibliotheek
  • Kapper
  • Dagbesteding
  • Winkeltje

Wie staan er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Waarderingen historie

2024
8.7
1 waardering
2023
7.1
2 waarderingen
2022
8.8
4 waarderingen
2020
6.9
5 waarderingen
2019
8.4
4 waarderingen
2017
7.9
2 waarderingen
2016
6.0
3 waarderingen
2014
7.8
1 waardering
2010
7.4
3 waarderingen

Recente waarderingen

4 april 2024 - Geplaatst door de redactie

Onze moeder heeft maar 5 maanden in Aylva State in Witmarsum gewoond, maar het voelde voor haar en ons wel als een warme jas. De leiding, verpleging, de vrijwilligers, keuken, wasserij verdienen...

8.7
Lees meer
30 september 2023 - Geplaatst door de redactie

Met dank aan de goede verzorging voor onze lieve moeder.We hadden goede contacten met de verzorging. Mijn moeder ervaarde het tehuis als zeer tevreden! Ze heeft genoten van de culinaire kookkunsten...

9.7
Lees meer
14 mei 2023 - Geplaatst door de redactie

Schoonmaak is ver onder de maat gewoon smerig er wordt verwacht op eigen inzet of familie. Tijd voor een gesprek is er niet begeleiding voor mensen met niet aangeboren hersenletsel is te duur en...

4.5
Lees meer
Bekijk alle waarderingen