Naar de navigatie Naar de inhoud

Patyna, It Menniste Skil

Verpleeghuiszorg

8
.0

uit 12 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Patyna, It Menniste Skil

Over de locatie

Op een unieke locatie in de historische binnenstad van Bolsward vindt u It Menniste Skil, een kleinschalig woonzorgcentrum. In It Menniste Skil combineren we beschermd en verzorgd wonen met de reuring en de gezelligheid van het levendige stadscentrum.

It Menniste Skil is een klein en gezellig huis met 26 zorgappartementen, ook voor echtparen. De appartementen hebben een woon-/slaapkamer, een afzonderlijke keuken en een badkamer met douche en toilet. De tweepersoonskamers hebben een aparte slaapkamer.

Er is een mooie binnentuin en de gracht van Bolsward ligt voor de deur. In de zomer is het dus volop genieten van alle bootjes, die voorbij komen varen. Het uitgebreide winkelaanbod van Bolsward vindt u direct om de hoek. Verder is er een bushalte en een supermarkt op loopafstand.

Wat is er te doen?

In It Menniste Skil organiseren we veel activiteiten op het gebied van cultuur, ontspanning, sport en spel. We horen graag wat u leuk vindt om te doen, want wij organiseren graag activiteiten, die aansluiten bij uw wensen, behoeften en gewoontes.

We werken veel samen met het Marne College in Bolsward. Leerlingen van de school organiseren activiteiten voor de bewoners. Ook de peuters van de St. Maartenschool komen regelmatig op bezoek. Of we gaan wandelen in de stad, op pad met de paardentram en dierenbezoek. De bekende Heamiel-optocht en de fietselfstedentocht bij ons langs.

Voorzieningen

  • Restaurant
  • Eigen busvervoer
  • Kapper
  • Winkels in de buurt
  • Winkeltje
  • Pedicure

Wie staan er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Waarderingen historie

2024
7.7
1 waardering
2023
7.5
3 waarderingen
2022
8.7
4 waarderingen
2020
7.7
8 waarderingen
2017
7.4
2 waarderingen
2016
8.4
15 waarderingen

Recente waarderingen

10 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Tevreden ik heb het hier heel goed de zorg is vriendelijk en wil alles wel doen. Ontevreden ik moet wel eens lang wachten voordat ik geholpen wordt.

7.7
Lees meer
7 juni 2023 - Geplaatst door de redactie

Als ik alles had geweten was ik hier niet naartoe verhuisd.

Reactie van/namens Patyna, It Menniste Skil - Bolsward

Goedemorgen, Heel erg vervelend dat u de ervaring van het komen wonen in it Menniste Skil als niet prettig ervaart. Wij...

5.7
Lees meer
24 mei 2023 - Geplaatst door de redactie

Wat meer aandacht voor mevr. Bv als er thee word gebracht even een praatje met mevr maken.

6.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen