Naar de navigatie Naar de inhoud

Patyna, Nij Stapert

Verpleeghuiszorg

8
.1

uit 9 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Patyna, Nij Stapert

Over de locatie

Aan de rand van Wommels vindt u woonzorgcentrum Nij Stapert. In Nij Stapert kunt u zoveel mogelijk het leven leiden zoals u gewend bent, aangevuld met goede zorg, handige voorzieningen en leuke activiteiten.

Het woonzorgcentrum bestaat uit 34 appartementen. De appartementen hebben een woonkamer, een badkamer en een keuken. Er zijn vier huiskamers waar de bewoners, als ze dat willen, de dag door kunnen brengen. Nij Stapert is een actief onderdeel van de dorpsgemeenschap en de sfeer in het zorgcentrum is bijzonder levendig. In de zomer is Nij Stapert het middelpunt van de Freule, dé belangrijkste kaatspartij voor jongens tussen 14 en 16 jaar.

Wat is er te doen?

We organiseren regelmatig activiteiten en uitjes, zowel individueel als in groepsverband. We horen graag wat u leuk vindt om te doen.

Voorzieningen

  • Restaurant
  • Pedicure
  • Kapper
  • Dagbesteding
  • Winkeltje

Wie staan er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Waarderingen historie

2023
8.6
3 waarderingen
2020
7.3
9 waarderingen
2010
7.0
2 waarderingen

Recente waarderingen

12 november 2023 - Geplaatst door de redactie

Wij zijn erg tevreden over hoe mijn vrouw/ onze moeder met liefde is verzorgd de afgelopen 7 jaar. Haar gezondheid ging langzaam achteruit. We hebben tot de laatste dag goed overleg kunnen hebben met...

9.0
Lees meer
22 juli 2023 - Geplaatst door de redactie

Wij en onze moeder hebben de liefdevolle, intensieve zorg voor haar als erg positief ervaren. De communicatie verliep over het algemeen uitstekend en er werd goed naar ons geluisterd....

8.7
Lees meer
9 februari 2023 - Geplaatst door de redactie

Onze moeder heeft het erg goed gehad in Nij Stapert. Kleinschalig met een team wat hart heeft voor de ouderen.

8.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen