Naar de navigatie Naar de inhoud

Patyna, Anna Paulowna

Verpleeghuiszorg

10
.0

uit 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Patyna, Anna Paulowna

Over de locatie

De Anna Paulownastraat is een kleine locatie voor mensen met specifieke klachten, zoals het Syndroom van Korsakov, Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en GGZ gerelateerde aandoeningen. Door de ligging midden in een woonwijk staan de bewoners letterlijk en figuurlijk midden in de samenleving.

De Anna Paulownastraat telt 16 appartementen verdeeld over twee verdiepingen. Op elke verdieping is een gezellige huiskamer. De appartementen hebben een woon-/slaapkamer, een badkamer en een keukenblok. De sfeer in huis is persoonlijk. Medewerkers en bewoners vormen één grote familie. Het huishouden wordt samen gedaan. In de ruime en besloten binnentuin is het heerlijk toeven.

Wat is er te doen?

We organiseren regelmatig leuke activiteiten en uitjes, zowel individueel als in groepsverband. We horen graag wat u leuk vindt om te doen. Verder gaan we regelmatig naar het wijkcentrum om samen met onze buurtbewoners creatief bezig te zijn en/of gezellig koffie te drinken.

Wie staan er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Waarderingen historie

2020
10
1 waardering
2016
8.9
4 waarderingen

Recente waarderingen

10 december 2020 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

Client verblijft al jaren op de zelfde lokatie. Is in al die jaren opgebloeit en blijft constand.

29 februari 2016 - Geplaatst door de redactie

We hebben hier geen afspraken, als ik een dokter nodig heb dan belt de verzorging erheen en komt hij langs. Ik ben nog erg zelfstandig en heb geen verzorging nodig. De verzorging is erg goed voor...

8.3
Lees meer
29 februari 2016 - Geplaatst door de redactie

Er zijn hier veel afspraken, je mag niet roken of drinken op je kamer en niet weggaan zonder te melden. Iedereen heeft hier zo zijn eigen taken bijvoorbeeld, koffie en thee zetten, tafel dekken en...

8.8
Lees meer