Naar de navigatie Naar de inhoud

QuaRijn, Beatrix

Verpleeghuis en verzorgingshuis

6
.1
Adres
Jacob van Ruysdaellaan 17 3941 ZE Doorn
Telefoon
0343-475420
Locatie
Deze locatie is onderdeel van QuaRijn
Er zijn 12 waarderingen
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van QuaRijn, Beatrix

Woonzorgcentrum Beatrix is al decennia lang een begrip in Doorn. In de aan- en inleunwoningen en het verzorgingshuis kunt u diverse diensten van QuaRijn krijgen en meedoen met gezellige activiteiten. U kunt ook tijdelijk bij ons verblijven. We noemen dit logeren met zorg. Bijzonder aan het verzorgingshuis is dat er ook tweepersoons zorgappartementen zijn.

Verder zijn er in woonzorgcentrum Beatrix kleinschalige woningen voor mensen met dementie die vanwege hun aandoening niet meer in hun eigen huis kunnen wonen. In groepen van zes bewoners wordt belevingsgerichte zorg geboden. Iedere bewoner heeft een eigen kamer met een eigen douche en toilet. Er is verlichting die een goed dag- en nachtritme ondersteunt en iedere groep bewoners heeft zijn eigen, veilige mogelijkheid om buiten te zitten. Om voor het kleinschalig wonen in aanmerking te komen, heeft u een zorgzwaartepakket 5 of 7 intensieve begeleiding en intensieve verzorging nodig.

Is het voor u nog een stap te ver om bij ons te komen wonen? Dan kan dagbehandeling misschien uitkomst bieden. U bent dan één of meerdere dagdelen bij ons.

Beatrix heeft een wasserette, kapsalon, winkeltje (toko), bibliotheek en een restaurant.

Video

Bekijk het YouTube video kanaal van QuaRijn, Beatrix