Naar de navigatie Naar de inhoud

Viattence, locatie De Nieuwe Antoniehof

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.4
Adres
Sint Antonieweg 4 6 8161 CG Epe
Telefoon
0578-668449
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Viattence
Openingstijden
zaterdag
Gesloten. Open om 8:30 - 17:30
zondag
8:30 - 17:30
maandag
8:00 - 17:30
dinsdag
8:30 - 17:30
woensdag
8:30 - 17:30
donderdag
8:30 - 17:30
vrijdag
8:30 - 17:30

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Viattence, locatie De Nieuwe Antoniehof

Profielfoto Viattence, locatie De Nieuwe Antoniehof  - Epe

 Profiel van ; Viattence locatie De Nieuwe Antoniehof

Viattence is de specialist op het gebied van ouderenzorg op de Veluwe tussen Zwolle en Apeldoorn. Wij hebben veel kennis op het gebied van ouderen met geheugenproblematiek, veelal in de vorm van dementie.

U ontvangt van ons de zorg en ondersteuning die u wenst, thuis of binnen een van de Viattence locaties in WezepHeerdeEpe of Vaassen.

Wij hebben met de gemeenten van deze woonplaatsen afspraken gemaakt en kunnen u dus ook Wmo zorg en ondersteuning van Viattence Thuiszorg thuis bieden. Daarnaast hebben wij wijkverpleegkundigen en behandelaars in dienst die ook bij u thuis komen.

 

Viattence locatie De Nieuwe Antoniehof


De nieuwe Antoniehof is omgeven met veel groen en voorzieningen van het dorp Epe zijn dichtbij. De buitenzijde van de locatie doet denken aan een herenhuis.

Op deze locatie in Epe is sprake van het speciale concept ‘beneden wonen, boven slapen’, waardoor het buitenterrein 100% bij het wonen wordt betrokken. Op de bovenverdieping bevinden zich de slaapkamers. Het doel hiervan is om zorgwoningen te maken die doen denken aan de woonsituatie van thuis.

De locatie heeft een uitstraling aan de binnenzijde van de jaren vijtig en zestig met hieraan toegevoegd de nieuwste technische innovaties op het gebied van domotica. Viattence werkt voor de inrichting met deze locatie samen met het Nederlands Openluchtmuseum. Uiteraard neemt u zelf uw eigen meubels mee om uw eigen kamer als een thuis aan te kleden.

Val alarmering, daglichtlampen en bijvoorbeeld oriëntatieverlichting in de nacht op de badkamer. Het geeft vrijheid, maar de zorgmedewerkers verliezen uw veiligheid niet uit het oog. Deze balans is erg belangrijk. Vrijheid en veiligheid staan ook voorop bij de grote belevingsgerichte tuin. U heeft bewegingsvrijheid en geniet van de natuur en heel belangrijk het buiten zijn. Er is een groot buitenterras en een serre.  Zo is het leven binnen verbonden met het leven buiten.

Voor meer informatie:bel 0578 - 668 449 en maak direct een afspraak.

  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Video

Bekijk het YouTube video kanaal van Viattence, locatie De Nieuwe Antoniehof