Naar de navigatie Naar de inhoud

WelThuis De State Hillegersberg

Verpleeghuiszorg

7
.8

uit 22 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over WelThuis De State Hillegersberg

In de prachtige Rotterdamse wijk Hillegersberg ligt aan de Van Beethovenlaan 60 De State Hillegersberg. Binnen deze locatie kunnen inwoners van Rotterdam en omstreken tijdelijk dan wel permanent zorg en ondersteuning ontvangen van een aantal zorgorganisaties waaronder WelThuis.

 

WelThuis biedt in De State Hillegersberg verpleeghuiszorg aan mensen met lichamelijke aandoeningen die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Een team van verzorgenden en verpleegkundigen verleent 24 uur per dag de benodigde zorg en ondersteuning.

 

Medio 2019 wordt gestart met het toekomstbestendig maken van de locatie. Na realisatie hiervan zijn in totaal 48 plaatsen voor mensen met een indicatie VV5, VV6, VV7 en VV8 beschikbaar.

Waarderingen historie

2024
6.5
1 waardering
2023
9.7
3 waarderingen
2022
7.4
17 waarderingen
2020
9.6
1 waardering

Recente waarderingen

26 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Zorg is goed. Communicatie onderling is slecht. Nazorg ook slecht. Ik had achteraf nog wat vragen mbt de medicatie, maar kreeg gewoon geen antwoord op mijn verzonden mail….zonde

6.5
Lees meer
22 oktober 2023 - Geplaatst door de redactie

Het was heel goed en gezellig, de verzorging was liefdevol en geweldig. Daarom wil ik alle lieve mensen van pension State heel erg bedanken. Het was een warm bad.

12 september 2023 - Geplaatst door de redactie

Mijn vader woont hier nu enkele maanden bij WelThuis. Hij is redelijk zelfstandig, maar wordt waar nodig liefdevol verzorgd. Ondanks personeeltekort (zoals overal), komt het mijn vader aan niets te...

9.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen