Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorggroep Drenthe, Symphonie

Verpleeghuis en verzorgingshuis

7
.9
Adres
Hooiweg 18 9761 GR Eelde
Telefoon
050-3092626
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Zorggroep Drenthe

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Zorggroep Drenthe, Symphonie

Profielfoto Zorggroep Drenthe, Symphonie  - Eelde

Woonzorgcentrum Symphonie staat in Eelde met uitzicht op een prachtige vijver. Het gebouw telt 97 verpleeg- en verzorgshuisappartementen. Rondom het gebouw staan drie appartementencomplexen (in totaal 75 appartementen) die in verbinding staan met het woonzorgcentrum. Deze worden verhuurd door de Stichting Eelder Woningbouw. De winkels vindt u op loopafstand en een bushalte bevindt zich naast de deur.Bij binnenkomst wordt u ontvangen door de gastdame/gastheer. In de hal vindt u o.a. een een koffiecorner, winkel en kapsalon.

Appartementen in Symphonie in Eelde

De begane grond en eerste etage biedt ruime appartementen. De appartementen zijn voorzien van een eigen badkamer en keuken. Er zijn 73 eenkamer appartementen tussen de 25 en 45 m². Ook heeft Symphonie 24 tweekamer appartementen, waarbij de woning een aparte slaapkamer heeft.

Verpleeghuisafdeling

De tweede etage is volledig ingericht voor het verlenen van verpleeghuiszorg. Deze afdeling is in een huiselijke en kleinschalige sfeer ingericht. Alle cliënten beschikken hier over een eigen appartement met eigen badkamer en keuken. Wij vinden het belangrijk dat cliënten zich met familie kunnen terugtrekken in hun eigen vertrouwde omgeving met zoveel mogelijk eigen spullen van thuis.

Bij de Buren in Symphonie in Eelde

‘Bij de Buren’ is een concept dat Zorggroep Drenthe enkele jaren geleden heeft ontwikkeld. Dit om de buurtfunctie rondom de locaties te versterken. We zien dat mensen langer thuis blijven wonen en dat er behoefte is aan gezelschap en faciliteiten dichtbij huis. U kunt bij de buren naar de kapper, pedicure, boodschappen doen, lezen, lekker eten en een drankje drinken in het Grand Café. Ook de activiteiten worden georganiseerd onder de noemer ‘Bij de Buren’. Daarnaast  is het mogelijk om zalen te huren voor vergaderingen, bijeenkomsten en feesten. Kom eens langs en geniet van onze gastvrijheid! Lees meer over 'Bij de Buren' en bekijk de activiteiten op de website.

Video

Bekijk het YouTube video kanaal van Zorggroep Drenthe, Symphonie