7.7

Zorggroep Tangenborgh, Woon- en Zorgcentrum De Etgaarde

Verpleeghuis en verzorgingshuis

Adres De Etgaarde 1
7861 BT Oosterhesselen
Telefoon 0524 587000
Locatie Deze locatie is onderdeel van Zorggroep Tangenborgh
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Er zijn 10 waarderingen
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen

Profiel van Zorggroep Tangenborgh, Woon- en Zorgcentrum De Etgaarde

Woonzorgcentrum De Etgaarde staat in Oosterhesselen en neemt van oudsher een centrale plek in het dorp in. Het dagelijkse leven in De Etgaarde laat zich typeren door een gezellige bedrijvigheid in een warme en huiselijke omgeving. Op de speciaal gecreëerde ontmoetingsplaatsen kunnen bewoners, bezoekers en personeel elkaar treffen. Naast wonen biedt De Etgaarde de mogelijkheid voor kortdurend verblijf, bijvoorbeeld als u na een ziekenhuisopname nog niet voldoende hersteld bent om uzelf thuis te kunnen redden.

Voorzieningen
In het woonzorgcentrum zijn diverse voorzieningen zoals een bibliotheek, een kleine supermarkt, een kapsalon en een restaurant. In het restaurant zijn ook mensen welkom die niet in De Etgaarde wonen. Verder kunnen bewoners en bezoekers genieten van de mooie groenten- en bloementuin.

Activiteiten
Er worden elke week vaste activiteiten aangeboden voor bewoners, maar ook andere ouderen kunnen tegen een kleine vergoeding aan de meeste vaste activiteiten deelnemen. Ook worden het hele jaar door uitstapjes, markten en andere ontspanningsmomenten georganiseerd.

Wonen in Etgaarde
De zorginstelling heeft 34 zorgappartementen en verhuurt 42 aanleunwoningen. De appartementen zijn allemaal voorzien van een gescheiden woon- en slaapkamer, keuken, badkamer met wc en berging en kunnen naar eigen smaak worden ingericht.

Partners van ZorgkaartNederland