Naar de navigatie Naar de inhoud

ZorgSpectrum, locatie Het Houtens Erf

Verpleeghuis en verzorgingshuis

7
.7
Adres
Stationserf 82 3991 KZ Houten
Telefoon
030-6358686
Locatie
Deze locatie is onderdeel van ZorgSpectrum Verpleeghuizen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van ZorgSpectrum, locatie Het Houtens Erf

Profielfoto ZorgSpectrum, locatie Het Houtens Erf  - Houten

Sfeer

ZorgSpectrum locatie Het Houtens Erf is een modern verpleeghuis dat voldoet aan de eisen van deze tijd. Vrijwel elke bewoner heeft een eigen kamer op één van de drie afdelingen. Elke wooneenheid is gegroepeerd rondom een huiskamer met keukentje, samen met u geven wij hier sfeer aan, want wonen in Het Houtens Erf is meer dan alleen zorg ontvangen, wij ondersteunen u ook in welzijn en welbevinden. In Het Houtens Erf heeft u diverse voorzieningen bij de hand. Er is een kapster en de pedicure komt aan huis.
Er wordt een uitgebreid activiteitenprogramma aangeboden dat ondersteund wordt door één van onze activiteitenbegeleidsters en vrijwilligers. In het Grand Café zijn optredens, worden modeshows gehouden, worden spelletjes gespeeld en vinden bijvoorbeeld muziekmiddagen plaats. Tevens wordt er elke twee weken een kerkdienst gehouden.

Zorg en behandeling

Omgeving

ZorgSpectrum locatie Het Houtens Erf bevindt zich in de buurt van het centrum, midden in de woonwijk de Erven. Het is makkelijk bereikbaar met de auto en op een paar minuten loopafstand bevindt zich een bushalte. De oude dorpskern 'Het Oude Dorp' bevindt zich eveneens in de buurt, Op het gezellige plein kunt u terecht voor een hapje en een drankje of u kijkt even rond in één van de winkeltjes.

In de straat bij Het Houtens Erf bevindt zich het recentelijk gerenoveerde oude station van Houten. De treinen stoppen daar al lang niet meer, maar voor een kopje koffie in dit bijzondere gebouw is iedereen van harte welkom.

Video

Bekijk het YouTube video kanaal van ZorgSpectrum, locatie Het Houtens Erf