Naar de navigatie Naar de inhoud

Home Instead Thuisservice Haaglanden Zuid & Oost

Wijkverpleging

9
.1

uit 62 waarderingen

dinsdag
0:00 - 23:59
woensdag
0:00 - 23:59
donderdag
0:00 - 23:59
vrijdag
0:00 - 23:59
zaterdag
0:00 - 23:59
zondag
0:00 - 23:59
maandag
0:00 - 23:59

Winnaar van:

Informatie over

Over Home Instead Thuisservice Haaglanden Zuid & Oost

U kunt zelf kiezen wanneer u de juiste ondersteuning wilt, wat de juiste ondersteuning is en van wie u de ondersteuning wilt ontvangen.

Bij Home Instead Thuissservice Haaglanden Zuid & Oost ondersteunen we mensen in hun vertrouwde omgeving, zodat ze (veel) langer thuis van het leven kunnen blijven genieten. Ouder worden betekent kennis en ervaring, van betekenis kunnen zijn voor anderen. Maar ouder zijn en nog ouder worden kan ook ongemakken met zich meebrengen. Senioren kunnen zorgen hebben zoals afhankelijkheid, verwardheid of beperkingen, maar ook eenzaamheid. De juiste ondersteuning verbetert uw kwaliteit van leven. Bij juiste ondersteuning bedoel ik persoonlijke aandacht in de relatie en vertrouwen.

Belangrijk in dit werk vind ik dat we in acht nemen wat de senior wel kan, de aanwezige zelfstandigheid en de eigen regie is altijd het vertrekpunt. Dat zijn voorwaarden om de zelfredzaamheid zo lang mogelijk in stand te houden. In ons werk zorgen wij ervoor dat mensen thuis zelfstandig willen en kunnen wonen. Thuis is meer dan alleen een eigen woning, het is vooral geborgenheid en veiligheid ervaren in het eigen huis. Bij Home Instead Thuisservice Haaglanden Zuid & Oost ondersteunen wij mensen in de vertrouwde omgeving, zodat ze veel langer thuis van het leven kunnen blijven genieten.

Home Instead verleent diensten die gericht zijn op het dagelijkse leven. Wij doen dat op persoonlijke wijze, op basis van een relatie met u. CAREGivers die bij ons werken willen u graag ondersteunen, zij tonen oprechte interesse in het verhaal achter u als klant. Onze CAREGivers worden door ons getraind en ingezet op hun overtuigende motivatie, persoonlijke kwaliteiten en ruime levenservaring. Bij Home Instead Thuisservice kunt u zelf kiezen wanneer u de juiste ondersteuning wilt, wat de juiste ondersteuning is en van welke CAREGiver u die ondersteuning wilt ontvangen.

Een CAREGiver van Home Instead Thuisservice ondersteunt u zoals u wenst, zowel vanaf 1 uur tot en met 24 uurs zorg. Door persoonlijke zorg af te stemmen op u, onderscheiden wij ons van de huidige thuiszorg. We leveren persoonlijke thuisservice op maat in de gemeenten Westland, Midden-Delfland, Delft, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Leidschendam-Voorburg en Zoetermeer.

Elles Goedhart, directeur Home Instead Thuisservice Haaglanden Zuid & Oost.

Waarderingen historie

2023
9.2
16 waarderingen
2022
9.2
23 waarderingen
2021
8.8
12 waarderingen
2020
9.2
11 waarderingen
2019
9.2
6 waarderingen
2018
9.5
11 waarderingen
2017
8.9
3 waarderingen
2016
9.0
9 waarderingen

Recente waarderingen

17 oktober 2023 - Geplaatst door de redactie

De caregivers van Home Instead hebben met veel aandacht en zorg mijn moeder bezocht. Ze vond het altijd fijn als ze kwamen en was altijd positief over hen. Hun bezoek bracht afwisseling in haar dag...

9.0
Lees meer
31 augustus 2023 - Geplaatst door de redactie

De aanvullende hulp van Home Instead bij de Thuiszorg was erg plezierig. De caregivers denken mee hoe hun hulp beter aangeboden en ingezet kan worden. Geven aan de cliënten de zorg en aandacht waar...

8.9
Lees meer
24 augustus 2023 - Geplaatst door de redactie

Er wordt goed naar de wensen geluisterd, en aanpassingen worden snel doorgevoerd. We zijn er heel erg tevreden over. Hele vriendelijke hulpverleensters.

9.4
Lees meer
Bekijk alle waarderingen