Naar de navigatie Naar de inhoud

Home Instead Thuisservice Noord en Midden Veluwe

Wijkverpleging

9
.6

uit 17 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

vrijdag
0:00 - 23:59
zaterdag
0:00 - 23:59
zondag
0:00 - 23:59
maandag
0:00 - 23:59
dinsdag
0:00 - 23:59
woensdag
0:00 - 23:59
donderdag
0:00 - 23:59

Over Home Instead Thuisservice Noord en Midden Veluwe

U bepaalt welke ondersteuning nodig is, op het gewenste moment en door de CAREGiver waar u zich fijn en vertrouwd bij voelt.

Je wenst dat iedereen zo lang mogelijk zelfstandig in de vertrouwde thuisomgeving kan blijven wonen. Ook als de dagelijkse dingen niet meer vanzelfsprekend zijn.

“Voor mij is het belangrijk dat senioren hierbij zelf bepalen welke zorg zij op welk moment willen ontvangen. In mijn directe omgeving ervaar ik hoe groot de stap kan zijn om ondersteuning te vragen als men ouder wordt. Senioren willen zelf bepalen wat, hoe en wanneer zij iets willen doen. En als daarbij ondersteuning nodig is, dan het liefst door iemand die vertrouwd voelt.” – Froukje Zwaga

Home Instead Thuisservice Noord en Midden Veluwe zoekt samen met u naar oplossingen en biedt ondersteuning, zodat u zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving blijft wonen. Ook bij dementie, een chronische beperking, na revalidatie of in uw laatste levensfase zijn oplossingen thuis mogelijk. De ondersteuning die wij bieden is divers van een uurtje gezelschap, tot meerdere uren persoonlijke verzorging, hulp in en om het huis en begeleiding.

Onze dienstverlening gaat uit van de persoonlijke wensen van u, als klant. Bij ons staat uw welzijn voorop. Het gaat om u en wat u nog wel kunt. U bepaalt welke ondersteuning nodig is, op het gewenste moment en door de CAREGiver waar u zich fijn en vertrouwd bij voelt.

Wij zijn er voor u! Van 1 uur per week tot 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Home Instead Thuisservice Noord en Midden Veluwe werkt in de gemeenten Barneveld, Bunschoten, Nijkerk, Harderwijk, Ermelo, Putten en Nunspeet.

Froukje Zwaga

 

Waarderingen historie

2022
9.5
6 waarderingen
2021
9.6
11 waarderingen

Recente waarderingen

18 april 2022 - Geplaatst door de redactie

Mooie organisatie met oog voor de cliënt. Rechtstreeks contact indien nodig. Ik ben familie en mantelzorger van de cliënt.

9.9
Lees meer
30 maart 2022 - Geplaatst door de redactie

HomeInstead heeft ons goed geholpen met de zirg van onze moeder, ook bij het laatste stukje (het waken met een familielid) waren wij heel dankbaar voor hun hulp.

8.6
Lees meer
19 maart 2022 - Geplaatst door de redactie

Helemaal geen aanmerkingen. Heel tevreden en aan te riaden.

Bekijk alle waarderingen

Twitter Home Instead Thuisservice Noord en Midden Veluwe

Home Instead NL Wij zijn niet meer zo actief op Twitter. Heb je vragen of wil je de updates en content van Home Instead Thuisservic… https://t.co/Ilat4FUelQ
Home Instead NL In de afgelopen jaren zijn we enorm gegroeid. Graag nemen we je mee naar de verhalen achter deze verschillende ves… https://t.co/xQEVESnDpZ
Home Instead NL Benieuwd wat onze CAREGivers in uw situatie kunnen betekenen? Of wilt u zich graag zo goed mogelijk voorbereiden? K… https://t.co/OSpLXkFj1X
Bezoek Twitter pagina

Socials