Naar de navigatie Naar de inhoud

Home Instead Thuisservice Zaanstreek-Waterland

Wijkverpleging

9
.2

uit 13 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

dinsdag
0:00 - 23:59
woensdag
0:00 - 23:59
donderdag
0:00 - 23:59
vrijdag
0:00 - 23:59
zaterdag
0:00 - 23:59
zondag
0:00 - 23:59
maandag
0:00 - 23:59

Winnaar van:

Informatie over

Over Home Instead Thuisservice Zaanstreek-Waterland

De kracht van Home Instead is dat u als klant de regie heeft.

Geraakt door het oprechte en liefdevolle contact dat ik zag tussen een oudere dame en haar CAREGiver, wist ik het zeker: “Wij brengen Home Instead Thuisservice naar Waterland!”

“Klantgerichtheid zit in ons DNA, dit hebben we meegekregen vanuit ons werk in diverse hotels. Tijdens de afgelopen 10 jaar heb ik als locatiemanager in de zorg van dichtbij meegemaakt hoe belangrijk het is om bij mensen met dementie een persoonlijk band op de bouwen. De CAREGiver bleef ook na de verhuizing bij deze dame langskomen, ze kende haar door en door. Ik zag de bijzondere relatie en de persoonlijke band die zij door de jaren heen met deze mevrouw had opgebouwd en was daar enorm van onder de indruk. De relatie tot elkaar leek bijna als familie. Daar gaat het bij onze CAREGivers om, het hart van een mantelzorger met de kennis van een professional. Dit gunnen wij iedereen!”

Bij Home Instead zorgen wij voor de perfecte klik tussen onze getrainde en liefdevolle CAREGivers en de senior. Dit op basis van persoonlijke behoefte en interesses.

De kracht van Home Instead is dat u als klant de regie heeft. U bepaalt welke ondersteuning u krijgt, wanneer en van wie u dat wilt. Dit doen we in nauw overleg met uw naasten of zelfstandig met u. Onze dienstverlening kan van 1 tot zelfs 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Wat wij voor u willen betekenen: zorgen dat u langer, veilig en vitaal thuis kan blijven wonen, ook als het moeilijker wordt!

Janneke Leijden van AmstelDirecteur Home Instead Thuisservice Waterland

Waarderingen historie

2023
8.9
2 waarderingen
2022
8.4
3 waarderingen
2021
8.4
1 waardering
2020
10
1 waardering
2019
9.6
6 waarderingen
2018
8.8
1 waardering

Recente waarderingen

9 februari 2023 - Geplaatst door de redactie

De caregivers van mijn moeder stonden altijd voor haar klaar. Samen koken, wandelen of nieuwe hobby's uitproberen. Mijn moeder heeft erg genoten van hun gezelschap. Na ieder bezoek werd er een kort...

9.8
Lees meer
30 augustus 2022 - Geplaatst door de redactie

Over het algemeen tevreden . Van sommige medewerkers vind ik de verleende zorg te betuttelend en moest ik zelf aangeven waar mijn grenzen liggen.

7.6
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Twitter Home Instead Thuisservice Zaanstreek-Waterland

Home Instead NL Wij zijn niet meer zo actief op Twitter. Heb je vragen of wil je de updates en content van Home Instead Thuisservic… https://t.co/Ilat4FUelQ
Home Instead NL In de afgelopen jaren zijn we enorm gegroeid. Graag nemen we je mee naar de verhalen achter deze verschillende ves… https://t.co/xQEVESnDpZ
Home Instead NL Benieuwd wat onze CAREGivers in uw situatie kunnen betekenen? Of wilt u zich graag zo goed mogelijk voorbereiden? K… https://t.co/OSpLXkFj1X
Bezoek Twitter pagina

Socials