Naar de navigatie Naar de inhoud

Santé Partners Thuiszorg (Vitras), Wijkteam Doorn

Wijkverpleging

9
.1
Adres
Plein 1923 6 3941 ER Doorn
Telefoon
088-8543235
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Santé Partners

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Santé Partners Thuiszorg (Vitras), Wijkteam Doorn

Profielfoto Santé Partners Thuiszorg (Vitras), Wijkteam Doorn - Doorn

Wat kan Vitras voor u doen?

 Alle ondersteuning onder één dak

Vitras is dé deskundige en betrouwbare zorgpartner in de provincie Utrecht. Door ons aanbod van verzorging, verpleging en dienstverlening thuis hebben we een sterke lokale verbinding met onze cliënten en partners. Zo vergroten wij de mogelijkheid voor de cliënt om zelfstandig een eigen leven te leiden. Samen staan we voor kwaliteit.

Wijkzorg

Soms hebt u tijdelijk zorg nodig, zoals na ontslag uit het ziekenhuis. Of u bent vanwege een ziekte of beperking langdurig afhankelijk van zorg. Vanwege bijvoorbeeld diabetes, astma/COPD, kanker, hartproblemen, beroerte (CVA) of een andere handicap. Ook als u ouder bent of ongeneeslijk ziek, wilt u zo veel mogelijk kwaliteit van leven blijven ervaren. Iedereen woont het liefst thuis. Daar helpen we bij. Vitras vertelt je hier meer over Wijkzorg

Sociaal Werk in de wijk

Soms kan het even niet meezitten in het leven. Door geldzorgen bijvoorbeeld, psychische problemen of moeilijkheden in de opvoeding. U bent het overzicht kwijt, hebt moeite om uw dagelijkse activiteiten te regelen of ervaart spanningen in het gezin of in uw sociale netwerk. Blijf niet met uw problemen rondlopen, maar schakel extra ondersteuning van ons in om er weer bovenop te komen.

 

Vitras biedt allerlei vormen van hulpverlening aan:

 • Informatie, voorlichting en advies.
 • Praktische en materiële hulp.
 • Hulpverlening.
 • Coördinatie van zorg en begeleiding.
 • Begeleiding thuis. Gezinscoaching.
 • Schoolmaatschappelijk werk.
 • Schakelfunctie tussen zorg en welzijn.

Hulpmiddelen, cursussen en comfortdiensten aan huis op maat

Hulpmiddelen

Tijdens de periode van ziek zijn kunt u veel last hebben van vermoeidheid, pijn, bijwerkingen of praktische problemen. Slimme hulpmiddelen kunnen uw leven verlichten, en ook dat van degenen die voor u zorgen.

Cursussen

Vitras organiseert regelmatig cursussen, trainingen en groepen voor jong en oud. Bijvoorbeeld om gezonder te worden of te blijven of om steviger in je schoenen te staan. Deze cursussen, trainingen en groepen zijn er meermalen per jaar in het hele werkgebied van Vitras. Ze starten bij voldoende deelnemers. Speciaal voor mantelzorgers zijn er cursussen op het gebied van ziekenverzorging, fysieke belasting en ontspanning.

Maaltijdservice

Kost het u moeite om elke dag gezond te koken? Dan kan de maaltijdservice van Vitras uitkomst bieden.

Comfortdiensten

Als bepaalde zaken u moeite kosten, kunt u gebruik maken van onze comfortdiensten aan huis, bijvoorbeeld huis- en tuinonderhoud, hulp bij uw belastingaangifte of financiële administratie, personenalarmering.

Steunpunt Mantelzorg

Bent u mantelzorger? Het steunpunt biedt een luisterend oor en geeft informatie en advies over het hulpaanbod in de buurt. Ook zijn er bijeenkomsten over hoe u mantelzorg op een verantwoorde manier volhoudt.

 

Grip op uw situatie

Soms bent u met informatie, advies of hulpmiddelen al geholpen. Of u heeft bijvoorbeeld hulp of begeleiding nodig bij zaken als aankleden of douchen. We moedigen u aan hierin zo veel mogelijk op eigen kracht te doen. Ook kan het zijn dat u zich door uw ziekte in een zeer onzekere en emotionele situatie bevindt. Samen met u proberen we daar dan zoveel mogelijk grip op te krijgen. Geef op tijd aan uw omgeving en uw zorg- en/of hulpverleners aan wat u belangrijk vindt, wat u wel en niet wilt. U kunt lichamelijke klachten krijgen die van invloed zijn op hoe u zich voelt en wat u wel of niet kunt. Vaak is aan die klachten iets te doen.

 

Met behulp van familie, vrienden en buren

Neemt u contact met ons op, dan maken we uiterlijk binnen twee werkdagen een afspraak. We brengen met u de zorg- en/of hulpvragen in kaart en stellen samen een plan op. Eerst kijken we wat u zelf kunt of hoe u grip kunt krijgen op uw situatie en hoe uw omgeving kan ondersteunen. Uw buren bijvoorbeeld, familieleden of bekenden.

 

Vitras is:

Dichtbij

We zijn in de buurt. We kennen uw wijk en de mogelijkheden. Wij brengen zorg dichtbij door u zoveel mogelijk thuis van dienst te zijn.

Bereikbaar

7 x 24 uur kunt u bij ons terecht: telefonisch, digitaal of via inloopuren. Welke zorg u ook nodig hebt, wij zorgen dat u snel wordt geholpen.

Op maat

Iedere situatie is anders en iedereen heeft een persoonlijk zorgpakket nodig. Wij denken mee over welke zorg bij u past.

Veelzijdig

We hebben veel in huis. Zoals (gespecialiseerde) zorg, maatschappelijk werk, (thuis)begeleiding en mantelzorgondersteuning. We bieden comfortdiensten aan huis, cursussen en hulpmiddelen. Hoe uw situatie ook is, u hebt één aanspreekpunt voor al uw vragen.

Deskundig

Professionals van Vitras zijn ervaren en vakkundig. We willen blijven leren. Wij werken al jaren in de regio en hebben een sterk netwerk in de wijken.

Duidelijk

We maken duidelijke afspraken met elkaar. Zo weet u precies wat u van onze zorg mag verwachten, en dat geeft rust.

 

Leef, denk en werk mee

U weet het beste wat werkt in uw situatie. Daarom willen we dat u betrokken bent bij de zorg, net als uw naasten, vrijwilligers, uw huisarts en andere zorgverleners. Als we allemaal meeleven, meedenken en meewerken, komen we tot een oplossing die precies bij u past. Als spin in het web zorgt Vitras voor de afstemming en samenhang.

Contact

Team Doorn 

 
 • Nieuwe zorgaanbieder?

 • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

  Aanmelden

Video

Bekijk het YouTube video kanaal van Santé Partners Thuiszorg (Vitras), Wijkteam Doorn