Naar de navigatie Naar de inhoud

Cordaan, locatie S.F. van Ossstraat

Zorg voor mensen met een beperking

-

Er zijn nog geen waarderingen.

Over Cordaan, locatie S.F. van Ossstraat

Wonen in een rustige buurt bij de Sloterplas.

 

De omgeving.

De S.F. van Ossstraat VGZ is een woonlocatie van Cordaan voor mensen met een verstandelijke beperking in Osdorp. Het ligt in een rustige en vriendelijke buurt bij de Sloterplas. Hier kunt u heerlijk wandelen en van de frisse lucht genieten. Het winkelcentrum Osdorpplein is op loopafstand. 

 

Wonen in de S.F. van Ossstraat

De S.F. van Ossstraat VGZ heeft 26 ruime twee- of driekamer appartementen. U heeft een eigen woonkamer met keuken, slaapkamer en badkamer met douche en toilet. Er is een aansluiting voor uw wasmachine. Het gebouw heeft twee etages, er is een lift aanwezig. In de inloop, op de begane grond, kunt u aansluiten bij activiteiten die geregeld georganiseerd worden. U kunt hier ook mee eten. Er wordt elke dag, samen met de cliënten, gekookt. Als u dat liever wilt kunt u de warme maaltijd meenemen naar uw appartement.

 

De S.F. van Ossstraat VGZ is onderdeel van het Osdoperhof, waar ouderen wonen. Er is een gedeelde binnenplaats waar u gebruik van kunt maken.

In het Osdoperhof is een restaurant, kapper, huisarts en fysiotherapeut. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd waar de VGZ cliënten ook aan mee kunnen doen.

 

Persoonlijke begeleiding

Op afspraak komt een begeleider bij u langs en ondersteunt u bij zaken waar u hulp bij nodig heeft. U kunt begeleiding krijgen bij diverse dingen zoals het onderhouden van sociale contacten of het vinden van werk maar ook bij huishoudelijke zaken en persoonlijke verzorging. De afspraken die u samen met de begeleiding maakt worden vastgelegd in uw individueel begeleidingsplan. U houdt zelf de regie over uw leven. De begeleiding vult aan waar het nodig is. De begeleiding in 24 uur per dag aanwezig.

 

Er is een actieve cliëntenraad die een keer in de maand vergadert. De actie punten die uit de vergadering komen worden besproken met de begeleiding.

 

Voor de familie

Als familielid bent u van harte welkom om mee te doen aan onze activiteiten en het helpen met organiseren van deze activiteiten. U kunt ook een hapje mee eten. Er is een verwantencommissie waar inbreng welkom is.

 

Waarderingen historie

2018
8.0
6 waarderingen

Nog geen waarderingen

Help anderen kiezen door de eerste waardering over Cordaan, locatie S.F. van Ossstraat te Amsterdam te plaatsen: Waarderen