Naar de navigatie Naar de inhoud

Cordaan, Woonlocatie Kadoelerbreek

Zorg voor mensen met een beperking

-

Er zijn nog geen waarderingen.

Over Cordaan, Woonlocatie Kadoelerbreek

Kadoelerbreek

Intensieve zorg voor ouderen met een verstandelijke beperking

Kadoelerbreek is een moderne, kleine woonlocatie in een rustige omgeving voor ouderen met een verstandelijke beperking. In vier kleine groepen bieden wij intensieve zorg, ook aan cliënten met beginnende dementie.

Wonen
Kadoelerbreek heeft 24 zitslaapkamers van 17m2 met eigen douche en toilet en aansluiting voor tv en radio. De kamers zijn verdeeld over vier groepen. Samen met vijf andere bewoners deelt u een ruime huiskamer, een grote keuken en was- en droogruimte. Daarnaast is er een gezamenlijk dakterras.
Bijzonder is de 'biodynamische verlichting'. Deze moderne manier van verlichten helpt bij een gezond dag- en nachtritme en is prettig voor de ogen van de ouder wordende mens.

Kadoelerbreek ligt vlakbij een parkrand: Buiksloterbeek en Kadoelerbreek. Een fijne groenstrook om te wandelen met water en bruggetjes. Tegenover de woningen is een winkelcentrum met winkels, café's en restaurants.

Persoonlijke begeleiding
Een persoonlijk begeleider helpt u bij woonzaken. U kunt ook begeleiding krijgen bij het onderhouden van sociale contacten en/of het vinden van dagbesteding. De afspraken die we samen maken worden vastgelegd in een Persoonlijk Plan. U houdt zelf de regie over uw leven. Wij vullen aan waar het nodig is.

Familie
Als familielid bent u van harte welkom om mee te doen aan onze activiteiten. U kunt ook een hapje mee eten, koken of een kopje koffie komen drinken.

Wij werken volgens de visie ‘Regie In Teams’ (RIT). Dit houdt in dat bewoners, begeleiding en verwanten nauw samenwerken om de zorg kwalitatief zo hoog mogelijk te houden.

Intensieve zorg
Bij Kadoelerbreek wonen kwetsbare ouderen. Zij vragen intensieve zorg, maar willen ook graag meedoen. Begeleiders zoeken leuke clubjes of initiatieven in de buurt waar u naar toe kan gaan en ondersteunen u hier in.

Kadoelerbreek biedt 24-uurszorg en is een behandellocatie. Kadoelerbreek is een levensbestendige woning: bewoners kunnen er tot de laatste levensfase blijven wonen, ook als er palliatieve zorg nodig is.

Activiteiten
Als u bij Kadoelerbreek woont is dagbesteding aan huis mogelijk. Op de eerste verdieping kunt u eventueel gebruik maken van de dagbesteding voor ouderen of mensen met een verstandelijke beperking. Twee keer per week maken wij gebruik van sportactiviteiten bij het ‘Only Friends sportcomplex’

Elke dag koken we met verse ingrediënten. Bewoners die dit fijn vinden helpen mee met koken. De was wordt op de groep gedaan, en wie houdt van was opvouwen doet hieraan mee.

Dagcentrum Kadoelerbreek

Dagcentrum Kadoelerbreek is een dagcentrum voor ouderen met lichamelijke klachten of lichte psychiatrische problemen die nog thuis wonen. Ouderen die in de buurt wonen kunnen hier iedere dag meedoen aan gezellige en ontspannende activiteiten. Het overdag onder de mensen zijn, helpt u langer zelfstandig thuis te wonen. Het adres van Dagcentrum Kadoelerbreek is: Banne Buikslootlaan 141
Meer informatie over Dagcentrum Kadoelerbreek.

 

Nog geen waarderingen

Help anderen kiezen door de eerste waardering over Cordaan, Woonlocatie Kadoelerbreek te Amsterdam te plaatsen: Waarderen