Groene Hart Ziekenhuis - Gouda
8.1

Groene Hart Ziekenhuis - Gouda

Ziekenhuis

AdresBleulandweg 10
2803 HH Gouda
Telefoon 0182-505050
Website
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Er zijn 511 waarderingen
91% beveelt deze zorginstelling aan

Profiel

Groene Hart Ziekenhuis - Gouda
Het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) in Gouda is een modern, flexibel, slagvaardig en ondernemend algemeen ziekenhuis van en voor inwoners uit Midden Holland. Het GHZ biedt goed bereikbare en kwalitatief hoogwaardige medisch-specialistische zorg op drie locaties: Locatie Gouda, Locatie Zuidplas en Locatie Schoonhoven. In het GHZ werken ruim 165 medisch specialisten, 2.300 medewerkers en 130 vrijwilligers. Jaarlijks worden ca 20.000 patiënten opgenomen. Daarnaast vinden er 300.000 polikliniekbezoeken plaats. Patiënt als partner Wij realiseren ons dat patiënten niet voor hun plezier naar het ziekenhuis komen. Het primaire doel is om beter te worden. Onze zorgprofessionals zetten zich hier dagelijks met hart en ziel voor in. Bij alles wat we doen, vragen we ons af waarom we het doen en of het in het belang van onze patiënten is. Kortom: in het GHZ staat de patiënt echt centraal. Samenwerking Het GHZ is een zelfstandig ziekenhuis, maar voor de beste zorg werken we wel samen met andere zorgaanbieders in en buiten de regio. Bijvoorbeeld met de huisartsen in onze regio, thuiszorg- en verpleegorganisaties en andere ziekenhuizen. Daarnaast bundelen wij kennis en kunde over bepaalde aandoeningen en behandelingen in samenwerkingsverbanden zoals het Oncologie Netwerk West. Kwaliteit Kwaliteit in de zorg is van levensbelang. Om dit goed te organiseren werkt het Groene Hart Ziekenhuis met een uniek systeem voor kwaliteitsmanagement. In 2012 behaalde het GHZ als eerste ziekenhuis in Nederland de combinatie van het kwaliteitskeurmerk ISO 9001 en het veiligheidskeurmerk NTA 8009. Het GHZ is in 1992 ontstaan door een juridische fusie van de Stichtingen Bleuland Ziekenhuis en Sint Jozef Ziekenhuis. Volg ons op Facebook of Twitter, en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes in het GHZ!   Lees meer

Waarderingen

Gemiddeld waarderingscijfer per jaar

 • 33 waarderingen
  8.4
 • 221 waarderingen
  8.5
 • 66 waarderingen
  7.9
 • 33 waarderingen
  8.2
Meer

Toelichting
Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst.

Waarderingen

 • Geplaatst op 24 februari 2017

  Ik vindt dat er goed geluisterd /gehoord/verpleegd wordt in het Groene Hart .Een uitstekende verzorging en verplegend personeel die hun werk met veel liefde doen. En uitstekende doktoren.

 • Geplaatst op 23 februari 2017

  Al bij mijn eerste bezoek zo hartelijk ontvangen! Geweldig aardige en meevoelende medewerkers op radiologie, dr Linthorst krijgt een dikke 10! Geldt ook voor mammacareverpleegkundige Janneke Brokking!

 • Geplaatst op 22 februari 2017

  Vriendelijk en kundig personeel, goede uitleg, begeleiding en zorg en het eten was zeer goed, dit alles bij elkaar heeft een positief effect op herstel. Bezoektijden zouden korter mogen voor meer...

Foto's en video's

Kwaliteit

Specialisten

Er zijn 20 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:

Locaties

Er vallen 3 locaties onder deze organisatie:

Twitter Groene Hart Ziekenhuis