Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) - 's-Hertogenbosch
8.1

Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) - 's-Hertogenbosch

Ziekenhuis

AdresHenri Dunantstraat 1
5223 GZ 's-Hertogenbosch
Telefoon 073-5532000
Website
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Er zijn 395 waarderingen
86% beveelt deze zorginstelling aan

Profiel

Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) - 's-Hertogenbosch
We horen graag wat u van ons vindt! Het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch wil het meest patiëntgerichte en patiëntveilige ziekenhuis van Nederland zijn. Daarom staat de kwaliteit van zorg centraal: die willen we op peil houden en continu verbeteren. We horen dan ook graag hoe u uw bezoek aan het Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft ervaren. Wat vond u goed, prettig, wat vond u minder goed of vervelend? We gebruiken uw ervaringen en suggesties om onze zorgverlening en service te verbeteren. Alle medische specialisaties in een prachtig nieuw gebouw In het Jeroen Bosch Ziekenhuis zijn vrijwel alle medische specialisaties vertegenwoordigd. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft in 2011 een helemaal nieuw gebouw betrokken aan de rand van de stad. Bij het ontwerp en inrichting van het nieuwe gebouw heeft de behoefte van de patiënt steeds centraal gestaan. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft ook buitenpoliklinieken in Boxtel, Rosmalen, Drunen en Zaltbommel en ruim 40 eigen prikposten in de regio. Opleidingsziekenhuis Het JBZ is als één van de grootste opleidingsziekenhuizen in Nederland aangesloten bij de Stichting Topklinische Ziekenhuizen (STZ). Kenmerkend voor een STZ-ziekenhuis is dat behalve hoogwaardige patiëntenzorg ook opleiding en onderzoek tot de kerntaken behoren. Lees meer

Waarderingen

Gemiddeld waarderingscijfer per jaar

 • 12 waarderingen
  8.2
 • 96 waarderingen
  8.4
 • 70 waarderingen
  8.3
 • 109 waarderingen
  8.1
Meer

Toelichting
Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst.

Waarderingen

 • Geplaatst op 12 maart 2017

  Ziekenhuis opnamen en voor traject als zeer positief ervaren. Alles na gekomen en geluisterd en goed uitgelegd .Hulde portier tot met dokters, verplegers enz.

  1 persoon vindt dit een nuttige waardering.

 • Geplaatst op 7 maart 2017

  Verkeerde uitleg chemotherapie. Er wordt niet geluisterd naar de patient wat de patient te vertellen heft.

  Reactie van/namens Ziekenhuis Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) - 's-Hertogenbosch

  geplaatst op 9 maart 2017

  Het spijt ons dat u deze ervaring heeft opgedaan! Graag zouden we in gesprek met u willen gaan om in alle openheid de hele... Lees meer

 • Geplaatst op 5 maart 2017

  Prettig geholpen en begeleid tnt. Ik heb het volste vertrouwen in de specialisten. Ik ben er nog lang niet, maar de steun en het begrip is zeer warm.

Foto's en video's

Kwaliteit

Specialisten

Er zijn 20 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:

Locaties

Er vallen 13 locaties onder deze organisatie, waaronder:

Twitter Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ)