Alvleesklierkanker

Synoniemen: pancreascarcinomen, pancreascarcinoom, pancreaskanker, pancreaskopcarcinomen, pancreaskopcarcinoom

Hieronder leest u in het kort wat de aandoening inhoudt. Wij geven u tips om een behandelaar en behandeling te kiezen die het beste bij u passen. Daarnaast vindt u informatie waar u als patiënt iets aan kunt hebben. Deze informatie is vaak gemaakt in samenwerking met Patiëntenfederatie Nederland en patiëntenorganisaties.

De behandeling van de aandoening Alvleesklierkanker is gewaardeerd met een 8.5 op basis van 222 waarderingen.

Wat kan Living with Hope Foundation voor mij betekenen?

Geplaatst op 24 december 2018 door - 121 keer bekeken

Foto Wat kan Living with Hope Foundation voor mij betekenen?

Alvleesklierkanker heeft een grote invloed op uw leven. Soms moet u dingen aanpassen of kunt u niet meer alles. Heeft u behoefte aan meer informatie over de ziekte of behandeling? Of aan een luisterend oor van een lotgenoot? Dan kan een patiëntenvereniging uitkomst bieden.

Stichting Living with Hope Foundation is opgericht om patiënten, familieleden en vrienden die getroffen zijn door alvleesklierkanker en neuro-endocriene tumoren te ondersteunen.

Wat doet Living with Hope Foundation voor u?

Dit landelijke platfom houdt zich bezig met goede informatieverschaffing over de ziekte, lotgenotencontact, sponseren van jonge onderzoekers met studiebeurzen en vertegenwoordiging in wetenschappelijke commissies die zich bezighouden met deze ziekten.

Op de website van livingwithope.nl vindt u alle informatie over deze kankersoorten. We geven inzicht in de behandelingsmogelijkheden en de trails (de behandelingsmogelijkheden met een wetenschappelijke studie) die er zijn. U kunt er patiëntenverhalen lezen en filmpjes zien. Ook is er de mogelijkheid om lotgenoten contact te hebben.

> Meer informatie op www.livingwithhope.nl 

 

 
Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter


  • Nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter


Velden met een * zijn verplicht

Partners van ZorgkaartNederland