Oogaandoeningen

Synoniemen: oogaandoening, oogklacht, oogklachten, oogprobleem, oogproblemen, oogziekte, oogziekten, oogziektes

Hieronder leest u in het kort wat de aandoening inhoudt. Wij geven u tips om een behandelaar en behandeling te kiezen die het beste bij u passen. Daarnaast vindt u informatie waar u als patiënt iets aan kunt hebben. Deze informatie is vaak gemaakt in samenwerking met Patiëntenfederatie Nederland en patiëntenorganisaties.

De behandeling van de aandoening Oogaandoeningen is gewaardeerd met een 8.7 op basis van 4537 waarderingen.

Wat kunnen de oogpatiëntenorganisaties voor mij betekenen?

Geplaatst op 30 juli 2018 door - 1245 keer bekeken

Hebt u te horen gekregen dat er iets mis is met uw ogen? Via de samenwerkende oogpatiëntenorganisaties krijgt u informatie over uw aandoening, de behandelingen en de mogelijke gevolgen. Ook kunt u ervaringen uitwisselen met andere mensen die dezelfde oogaandoening hebben als u.

Ooglijn

Hebt u vragen over (het leven met) uw oogaandoening? De medewerkers van de Ooglijn staan u graag te woord. Zij kunnen u ook indien nodig en gewenst in contact brengen met ervaringsdeskundigen en/of met de patiëntenorganisatie die u verder kan helpen.


Vragenaandeoogarts.nl

De tijd in de spreekkamer bij de oogarts of optometrist is kort. Het is daarom belangrijk dat u uw afspraak goed voorbereidt. De samenwerkende oogpatiëntenorganisaties hebben voorbeeldvragen ontwikkeld die u hierbij kunnen helpen. Kijk op www.vragenaandeoogarts.nl.

Meer informatie of lid worden

Hiervoor kunt u terecht bij de volgende patiëntenorganisaties:
Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter


  • Nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter


Velden met een * zijn verplicht

Partners van ZorgkaartNederland