Naar de navigatie Naar de inhoud

Blogs van Marjon van Overbeek

Marjon van Overbeek

Hoi, mijn naam is Marjon. Ik ben een geboren en getogen Groningse en woon samen met mijn man, kinderen en onze twee katten in het noorden van het land.

Ik werk met veel plezier als management assistent in het onderwijs. In mijn vrije tijd besteed ik graag mijn tijd aan mijn social media account over het postpartum leven van een moeder, kijk ik graag films en series met mijn man of spelen we bordspelletjes met elkaar of de kinderen. Ik ben een bezig bijtje maar kan ook heel goed niets doen.

Zwanger worden, zwanger blijven, zwanger zijn en het vierde trimester; bij mij is niets vanzelf gegaan. Het lijkt soms zo alsof het alle moeders zo voor de wind gaat. Ik wil juist die andere kant belichten. Met de zoektocht van alles wat daarbij komt kijken in de bijzondere wereld van geboorte- en postpartumzorg. Het heeft mij veel evaring, informatie en kennis opgeleverd die ik met veel liefde wil overbrengen aan iedereen die daar naar op zoek is. 

Blogs van deze auteur

Blog Zo kies je een verloskundige die bij je past

Zo kies je een verloskundige die bij je past

29 februari 2024 Marjon van Overbeek

Na vijf zwangerschappen kan je me wel ervaringsdeskundige noemen. Ik geef je graag handige tips die helpen bij het kiezen van een verloskundige.