Naar de navigatie Naar de inhoud

Blogs van RaGaSto de schrijvende schrijver

RaGaSto de schrijvende schrijver

Hoe hard de mensen in de zorg ook werken en met hoeveel liefde zij de mensen verzorgen, soms gaat er ook wel eens wat fout. Dat ondervond ik helaas aan den lijve. Maar hoe kom je vervolgens tot een leefbare oplossing? Voor ZorgkaartNederland schrijf ik een vijfdelige blogreeks over de medische misser, en de impact ervan op mijn leven. 

Omdat ik ontdekte dat er relatief weinig mannen schrijven over het leven met een beperking of chronische aandoening, deel ik op RaGaSto.nl als ervaringsdeskundige meer blogs over mijn leven met een beperking. Dat doe ik het liefst met een gezonde portie humor, zonder serieuze onderwerpen te schuwen. Ik hoop daarmee bij te dragen aan bewustwording en aan het doorbreken van taboes.

Blogs van deze auteur

Blog Samen Beslissen na een medische misser, of niet?

Samen Beslissen na een medische misser, of niet?

3 juni 2021 RaGaSto de schrijvende schrijver

Hoe hard de mensen in de zorg ook werken en met hoeveel liefde zij de mensen verzorgen, soms gaat er ook wel eens wat fout.