Het geheime dagboek van onze interviewers

Geplaatst op 1 maart 2018 door - 710 keer bekeken

Foto Het geheime dagboek van onze interviewers

Ook wekelijks uitgekeken naar de volgende aflevering van het geheime dagboek van Hendrik Groen? Onze interviewers maken deze verhalen wekelijks mee. In het echt. Achter elke voordeur is er een ervaring.

Mooie en minder mooie verhalen. Verhalen waarin er sprake is van het gemis aan eigen regie. De tekortkomingen van de kok. Het lange wachten voor er iemand komt als je naar het toilet wilt.
De interviewers kunnen ook mooie verhalen vertellen. Over hoe goed er voor de bewoners gezorgd wordt. Dat er een schouder is voor verdriet. De tijd die genomen wordt om naar hun verhaal te luisteren. De zuster die even omrijdt om plantjes te kopen, de poes die meekan. Vriendschappen in het woonzorgcentrum. De gezellige uitjes, de DJ die langskomt.

De verhalen over de ouderenzorg zijn ook van groot belang voor VWS. Dankzij de verhalen die bewoners van instellingen hebben willen delen, weten zij ook wat er speelt. We zijn blij met de openheid van bewoners.

Met dank aan onze interviewers die vele ervaringen onvermoeibaar hebben opgeschreven. In sommige instellingen worden de interviewers al herkend omdat ze al meerdere keren zijn geweest.

En nog steeds kunnen interviewers komen om verhalen van bewoners te horen en op te schrijven. Ook de komende maanden worden weer bewoners bezocht. Kunnen naasten en familieleden hun ervaring telefonisch delen met onze interviewers.

En we zijn er nog niet.

Met nog een aantal maanden te gaan staat de teller van het aantal opgehaalde waarderingen voor de ouderenzorg inmiddels op ruim 87.000. De waarderingen die afkomstig zijn van geïnterviewde bewoners krijgen een label op ZorgkaartNederland. Dat betekent dat we van deze mensen zeker weten dat ze zorg hebben gekregen. Ze zijn namelijk door onze interviewers allemaal persoonlijk gesproken.

Wilt u ook nog weten hoe uw bewoners de zorg ervaren, neem dan contact op met interviewteams@patientenfederatie.nl

 


Help een ander met het maken van keuzes in de zorg

Deel uw ervaring met zorg en help zo een ander met kiezen.

Schrijf een waardering

 
Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter


  • Nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter


Uw naam wordt vermeld op de website bij uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet op de website getoond en is enkel bekend bij de redactie. ZorgkaartNederland respecteert uw privacy.
Met het inzenden van een reactie geeft u aan akkoord te gaan met de gedragcodes.

Velden met een * zijn verplicht

Partners van ZorgkaartNederland