Promotiemiddelen

Iedere waardering is direct feedback en een kans om de kwaliteit te verbeteren. Dus: hoe meer waarderingen u ontvangt, des te meer inzicht u krijgt in uw prestaties en de ontwikkeling daarin. Een goede reden om al uw patiënten te vragen om een ervaring achter te laten op ZorgkaartNederland.nl. Wij ondersteunen u graag met diverse promotiemogelijkheden zoals: 

Uiteraard kunt u naast bovenstaande ook zelf aan de slag en creatief zijn bij het verzamelen van waarderingen. Zoals bijvoorbeeld standaard een voetnoot opnemen onderaan een brief en/of in mailing(s) naar uw cliënten. Hebt u suggesties voor ons? Mail: marketing@zorgkaartnederland.nl 

Nieuwsbrief voor zorgprofessionals

Speciaal voor zorgprofessionals maakt ZorgkaartNederland maandelijks een nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief bieden wij u nieuws en ontwikkelingen over ZorgkaartNederland en tips over het verzamelen van waarderingen. Aanmelden nieuwsbrief.

Buttons en widgets

Met onze digitale buttons kunt u uw bezoekers via uw website, mailhandtekening of weblog attenderen op ZorgkaartNederland en hen oproepen om een ervaring achter te laten. U hoeft alleen maar de code van één van de buttons te kopiëren en op uw website te plaatsen.
Naar de buttonpagina

Daarnaast zijn er diverse widgets beschikbaar; bijvoorbeeld om uw bezoekers gericht naar zorgaanbieders in de buurt te laten zoeken of om uw gemiddelde cijfer op ZorgkaartNederland op uw eigen website of op intranet te tonen.
Naar de widgets

Visitekaartjes

U kunt de PDF van het visitekaartje gratis downloaden en hiermee online kaartjes bestellen bij bijvoorbeeld www.drukwerkdeal.nl,  www.vistaprint.nl of www.reclameland.nl.

Care

 

Cure algemeen

 
Voorkant Achterkant Voorkant Achterkant

Cure varianten (achterkant is hetzelfde als bij algemeen)

       
Variant 1 Variant 2 Variant 3 Eigen foto


Download

Heeft u zelf fotomateriaal dat beter bij uw doelgroep past? Vraag ons dan via bovenstaande link om het open bestand. In dit bestand kunt u zelf uw foto plaatsen. Laat ons uw aanpassing zien voordat u de visitekaartjes laat drukken.

Flyers

We hebben twee soorten flyers, één voor de cure (ziekenhuizen, klinieken en praktijken) en één voor de care (verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg). U kunt gratis een drukbestand downloaden:

Care

 

Cure algemeen

 
Voorkant Achterkant Voorkant Achterkant

Cure varianten (achterkant is hetzelfde als bij algemeen)

       
Variant 1 Variant 2 Variant 3  Eigen foto

 

Download

Uw eigen logo op de flyer?

Het is ook mogelijk om zelf een eigen logo te plaatsen. Vraag via marketing@zorgkaartnederland.nl om het open bestand. Laat ons wel uw aanpassing zien voordat u de flyers laat drukken.

Heeft u zelf fotomateriaal dat beter bij uw doelgroep past? Vraag ons dan via bovenstaande link om het open bestand. In dit bestand kunt u zelf uw foto plaatsen. Laat ons uw aanpassing zien voordat u de flyers laat drukken.

Liever niet zelf afdrukken?

Bestel dan een kant-en-klaar pakket van 100 of 300 flyers. Let op wij kunnen helaas niet de cure variant (cure 1, 2 en 3) bestellen.

Bestel de flyers

Posters

De posters voor uw wachtkamer en spreekkamer zijn beschikbaar in twee formaten. Ook hiervoor kunt u gratis een drukbestand downloaden:

Care

Cure algemeen

   
   

Cure varianten

       
Variant 1 Variant 2 Variant 3  


Download


Uw eigen logo op de poster?

Het is ook mogelijk om een eigen logo te gebruiken. Voor meer informatie neem contact op via marketing@zorgkaartnederland.nl

 

Advertenties

Onderstaande advertentie is beschikbaar in drie formaten en kunt u gebruiken in uw organisatiemagazine of brochures.


Download

 

Roll-up banners

Zorg voor extra zichtbaarheid door het plaatsen van een roll-up banner bij de hoofdingang, in een publieke ruimte en/of in de wachtruimtes. Download hieronder een van de drukbestanden en lever deze aan bij uw vaste leverancier van roll-up banners.

Care

Cure algemeen

   
   

Cure varianten

 
Variant 1 Variant 2 Variant 3  


Download

Download de drukbestanden geschikt voor roll-up banners.

 

Wachtkamerscherm animatie

We hebben twee soorten animaties voor uw wachtkamerschermen, één voor de cure (ziekenhuizen, klinieken en praktijken) en één voor de care (verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg).

Care

Cure

Download animatie

Download animatie

 

Brochure voor uw medewerkers

Download

 

Inzet interviewers

Getrainde interviewers komen bij u op locatie waarderingen ophalen bij uw bewoners of patiënten. Een interviewer haalt per dagdeel gemiddeld 8-10 waarderingen op. Veel zorginstellingen voor ouderen hebben in het verleden al gebruik gemaakt van een interviewteam. Dit was kosteloos voor de verpleeg- en verzorginsghuizen vanwege subsidie van VWS. Dit project is gestopt. We bieden nu voor alle sectoren de inzet van interviewers aan tegen betaling. De interviewers worden ingezet door SAMR. Kosten: € 325,- ex btw per interviewer per dagdeel in november 2018, april en juni 2019. Buiten de genoemde periode is de prijs op aanvraag.

Ga naar het aanmeldformulier

Inzet belteam

U kunt gebruikmaken van ons belteam met getrainde interviewers voor het telefonisch ophalen van waarderingen. Getrainde interviewers bellen uw clienten of patiënten op. Voor de verpleeghuizen en verzorgingshuizen was het inschakelen van een belteam kosteloos. Dat project is gestopt. Voor alle zorgorganisaties geldt dat het gebruikmaken van een belteam tegen betaling is. Kosten: € 595,- ex btw per 100 aangeleverde nummers. Per 100 aangeleverde nummers levert dit maximaal 40 waarderingen op.

Ga naar het aanmeldformulier

Inzet interviewteam Gehandicaptenzorg

Voor de gehandicaptenzorg zijn de interviewers kosteloos beschikbaar om op uw locatie waarderingen op te halen voor ZorgkaartNederland. Het project is verlengd tot en met juni 2019 en inzetbaar op alle locaties waar gehandicaptenzorg wordt geboden in het kader van de Wlz. Ieder(in), KansPlus, LFB, en het LSR benaderen zorgorganisaties om te vragen of ze gebruik willen maken van deze getrainde interviewers. Heeft u interesse? Mail dan naar interviewers@iederin.nl.

De interviewteams worden gesubsidieerd door VWS en zijn daarom kosteloos. Meer informatie vindt u in de brochure.

10 tips voor het verzamelen van waarderingen

Lees ook onze tips over het actief verzamelen van waarderingen.

Partners van ZorgkaartNederland