Promotiematerialen

Iedere waardering is directe feedback en een kans om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Hoe meer waarderingen u ontvangt, des te meer inzicht u krijgt in uw prestaties en de ontwikkeling daarvan. Een goede reden om al uw patiënten te vragen om een ervaring achter te laten op ZorgkaartNederland. Wij ondersteunen u graag met promotiemogelijkheden zoals buttons en widgets, visitekaartjes, flyers, posters, advertenties, roll-up banners, animaties voor wachtkamerschermen en brochures voor medewerkers.

 

Standaard teksten

We hebben een aantal standaard teksten ontwikkeld die u op uw eigen sociale media kunt gebruiken om uw klanten op te roepen om waarderingen voor u achter te laten. Onderstaande teksten kunt u via <copy> en <paste> integraal overnemen op uw eigen website en sociale media kanalen.

Tekst website

Hoe ervaart u onze zorg? Deel uw ervaring!

Hoe ervaart u onze zorg? Laat het weten op ZorgkaartNederland. Door uw ervaring te delen op ZorgkaartNederland laat u zien wat goed gaat in de zorg en wat beter kan. Uw ervaring helpt anderen om hun zorgaanbieder te kiezen. En het helpt ons om de zorg steeds beter af te stemmen op uw wensen.

Op ZorgkaartNederland moet u ons voor minimaal zes vragen een cijfer geven. Bijvoorbeeld over het nakomen van afspraken, de behandeling of het luisteren naar u. Ook wordt aan u gevraagd of u ons zou aanbevelen aan anderen.

Meer dan 750.000 waarderingen online

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Hier delen mensen hun ervaringen met de zorg met elkaar. Het aantal mensen dat uitzoekt welke zorgaanbieder het beste bij hen past, groeit gestaag. Na tien jaar trekt de website bijna anderhalf miljoen bezoekers per maand en er staan intussen ruim 750.000 waarderingen online.

ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland. Patiëntenfederatie Nederland vertegenwoordigt ongeveer 200 patiëntenorganisaties. Zij behartigt de belangen van patiënten/cliënten en verstevigt hun positie in de spreekkamer, de politiek en het zorgstelsel.

Deel uw ervaring!

Deel ook uw ervaring met de zorg en help zo anderen met kiezen. Ga naar: https://www.zorgkaartnederland.nl/schrijf-een-waardering

Twitter

Hoe ervaart u onze zorg? Laat het weten met waardering op @ZorgkaartNed https://www.zorgkaartnederland.nl/schrijf-een-waardering #ZorgkaartNederlandTop2019

Facebook

Hoe ervaart u onze zorg? Deel het op @ZorgkaartNederland https://www.zorgkaartnederland.nl/schrijf-een-waardering. Met 15.000 nieuwe waarderingen per maand is ZorgkaartNederland de grootste onafhankelijke reviewsite voor de zorg in Nederland. Mensen lezen er hoe anderen zorg hebben ervaren. En gebruiken dit in hun keuze voor een zorgverlener of zorgorganisatie. #ZorgkaartNederlandTop2019

 

Buttons en widgets

Met onze digitale buttons kunt u uw bezoekers via uw website attenderen op ZorgkaartNederland en hen oproepen om een ervaring achter te laten. U hoeft alleen maar de code van één van de buttons te kopiëren en op uw website te plaatsen.
Naar de buttonpagina

Daarnaast zijn er diverse zogenaamde 'widgets' beschikbaar; bijvoorbeeld om uw bezoekers gericht naar zorgaanbieders in de buurt te laten zoeken of om uw gemiddelde cijfer op ZorgkaartNederland op uw eigen website of op intranet te tonen.
Naar de widgets

Visitekaartjes en flyers

We hebben twee soorten visitekaartjes en flyers, één voor de cure (ziekenhuizen, klinieken en praktijken) en één voor de care (verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg). U kunt gratis een drukbestand downloaden en hiermee online flyers of kaartjes bestellen bij bijvoorbeeld www.vistaprint.nl of www.reclameland.nl.

Visitekaartjes

Care

 

Cure algemeen

 
Voorkant Achterkant Voorkant Achterkant

Cure varianten (achterkant is hetzelfde als bij algemeen)

       
Variant 1 Variant 2 Variant 3 Eigen foto


Download

Flyers

Care

 

Cure algemeen

 
Voorkant Achterkant Voorkant Achterkant

Cure varianten (achterkant is hetzelfde als bij algemeen)

       
Variant 1 Variant 2 Variant 3  Eigen foto

 

Download

 

 

Heeft u zelf fotomateriaal dat beter bij uw doelgroep past of wilt u uw eigen logo op het materiaal? Vraag ons dan via bovenstaande links om het open InDesign-bestand. Uw eigen vormgever of drukker plaatst met het programma InDesign een eigen foto in  het template. Laat ons voordat u het gaat drukken de aangepaste versie zien ter goedkeuring.

Liever niet zelf afdrukken?

Bestel dan een kant-en-klaar pakket van 100 of 300 flyers. Let op wij kunnen helaas niet de cure variant (cure 1, 2 en 3) bestellen. Bestel de flyers >

Posters

De posters voor uw wachtkamer en spreekkamer zijn beschikbaar in twee formaten. Ook hiervoor kunt u gratis een drukbestand downloaden:

Care

Cure algemeen

   
   

Cure varianten

       
Variant 1 Variant 2 Variant 3  


Download


Uw eigen logo op de poster?

Het is ook mogelijk om een eigen logo te gebruiken. Voor meer informatie neem contact op via marketing@zorgkaartnederland.nl

 

Advertenties

Onderstaande advertentie is beschikbaar in drie formaten en kunt u gebruiken in uw organisatiemagazine of brochures.


Download

Roll-up banners

Zorg voor extra zichtbaarheid door het plaatsen van een roll-up banner bij de hoofdingang, in een publieke ruimte en/of in de wachtruimtes. Download hieronder een van de drukbestanden en lever deze aan bij uw vaste leverancier van roll-up banners.

Care

Cure algemeen

   
   

Cure varianten

 
Variant 1 Variant 2 Variant 3  


Download

Download de drukbestanden geschikt voor roll-up banners.

Wachtkamerscherm animatie

We hebben twee soorten animaties voor uw wachtkamerschermen, één voor de cure (ziekenhuizen, klinieken en praktijken) en één voor de care (verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg).

Care

Cure

Download animatie

Download animatie

 

Brochure voor uw medewerkers

Download

Partners van ZorgkaartNederland