Naar de navigatie Naar de inhoud

Promotiematerialen


Deze pagina wordt niet meer onderhouden of geüpdate.
Je kan hier al het gratis promotiemateriaal vinden.


Iedere waardering is directe feedback en een kans om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Hoe meer waarderingen u ontvangt, des te meer inzicht u krijgt in uw prestaties en de ontwikkeling daarvan. Een goede reden om al uw patiënten te vragen om een ervaring achter te laten op ZorgkaartNederland. Wij ondersteunen u graag met promotiemogelijkheden.

 

Buttons en widgets

Met onze digitale buttons kunt u uw bezoekers via uw website attenderen op ZorgkaartNederland en hen oproepen om een ervaring achter te laten. U hoeft alleen maar de code van één van de buttons te kopiëren en op uw website te plaatsen.
Naar de buttonpagina

Daarnaast zijn er diverse zogenaamde 'widgets' beschikbaar; bijvoorbeeld om uw bezoekers gericht naar zorgaanbieders in de buurt te laten zoeken of om uw gemiddelde cijfer op ZorgkaartNederland op uw eigen website of op intranet te tonen.
Naar de widgets

Visitekaartjes en flyers

We hebben twee soorten visitekaartjes en flyers, één voor de cure (ziekenhuizen, klinieken en praktijken) en één voor de care (verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg). U kunt gratis een drukbestand downloaden en hiermee online flyers of kaartjes bestellen bij bijvoorbeeld www.vistaprint.nl of www.reclameland.nl.

Visitekaartjes

Care

 

Cure algemeen

 
Voorkant Achterkant Voorkant Achterkant

Cure varianten (achterkant is hetzelfde als bij algemeen)

       
Variant 1 Variant 2 Variant 3 Eigen foto


Download

Flyers

Care

 

Cure algemeen

 
Voorkant Achterkant Voorkant Achterkant

Cure varianten (achterkant is hetzelfde als bij algemeen)

       
Variant 1 Variant 2 Variant 3  Eigen foto

 

Download

 

 

Heeft u zelf fotomateriaal dat beter bij uw doelgroep past of wilt u uw eigen logo op het materiaal? Vraag ons dan via bovenstaande links om het open InDesign-bestand. Uw eigen vormgever of drukker plaatst met het programma InDesign een eigen foto in  het template. Laat ons voordat u het gaat drukken de aangepaste versie zien ter goedkeuring.

Posters

De posters voor uw wachtkamer en spreekkamer zijn beschikbaar in twee formaten. Ook hiervoor kunt u gratis een drukbestand downloaden:

Care

Cure algemeen

   
   

Cure varianten

       
Variant 1 Variant 2 Variant 3  


Download


Uw eigen logo op de poster?

Het is ook mogelijk om een eigen logo te gebruiken. Voor meer informatie neem contact op via marketing@zorgkaartnederland.nl

 

Advertenties

Onderstaande advertentie is beschikbaar in drie formaten en kunt u gebruiken in uw organisatiemagazine of brochures.


Download

Roll-up banners

Zorg voor extra zichtbaarheid door het plaatsen van een roll-up banner bij de hoofdingang, in een publieke ruimte en/of in de wachtruimtes. Download hieronder een van de drukbestanden en lever deze aan bij uw vaste leverancier van roll-up banners.

Care

Cure algemeen

   
   

Cure varianten

 
Variant 1 Variant 2 Variant 3  


Download

Download de drukbestanden geschikt voor roll-up banners.

Wachtkamerscherm animatie

We hebben twee soorten animaties voor uw wachtkamerschermen, één voor de cure (ziekenhuizen, klinieken en praktijken) en één voor de care (verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg).

Care

Cure

Download animatie

Download animatie

 

Brochure voor uw medewerkers

Download